nervira me ševket....šmokljan koji se pravi da je muško ona ferhunde je više muško od njega.
где си пошла с крмељиве очи
ona dževrije je zlo....a ja mislila da je samo simpatična bakuta...a lejla je iskompleksirana, ne mogu da verujem koliko, a nemam pojma zašto?
a ja ne mogu da verujem da je poruka serije,treba vise voleti muza nego sestru..
ima da nađem na kom se našem kanalu emituje to da ja vidim o čemu vi pričate..e,vala baš
kod nas se emituje na ''prvoj''...missim, kad gledam tu seriju vidim da smo mi skoro isti kao turci što se tiče postavke u porodici.
one južnoameričke serije su nešto sasvim deseto - ne odgovaraju našem mentalitetu uopšte...a ovo - hahahahahaha
ne treba da je grli, ali ne treba ni da se ponaša tako kako se ponaša....samo je vređa još više.
missim, lejlino ponašanje i utrkivanje sa nedžlom je i dovelo do toga da se sve iskomplikuje....ne pravdam nedžlu - daleko bilo! - ali lejla jeste neko ko se ponaša iskompleksirano, inače joj ne bi na pamet palo da se zabavlja s oguzom kad je znala da se on sviđa lejli.
vidi šta sad radi sa džanom - ista igra....potpuno ista, sam što se sad umesto nedžle našla oja. missim, jadna je ta lejla, ali ima suviše godina da bih je žalila.
tipičan sindrom starije setre...mažene i pažene, pa kad se rodila nedžla, osetila se ugroženom....missim, takav joj je mentalni sklop. najstarija sestra fikret nije takva, ali po pravilu su najstarija deca i takva - vole svu mlađu braću i sestre od sebe.
to što se tako ponaša je kod nje prilično neosvešćeno i kad bi neki psihilog to kod nje osvestio i pokušao da je upućuje na greške u ponašanju, oprostila bi sestri.
zar ne misliš da je kontradiktorno da dopusti da se nedžla vrati u kuću, pa zatim da je ignoriše - glupo je i iracionalno...tako se ne ponaša zrela osoba.
e,našla sam i ja tu seriju o kojoj svi pričate..poražena sam saznanjem o ogromnom broju turskih serijala..
ma,nema kanala na kojem ne ide neka turska sapunica i svaka ima epitet "najgledanije"...ali,bili smo 500 godina pod Turcima,pa.. izdržaće se
elem,odgledala sam cijelu epizodu..ima nečeg dirljivog u liku Oca,ona tradicija i čast koja baš nije česta...očito je u pitanju Turska na raskršću i u sukobu tradicionalnog i novog,urbanog života..likovi nisu ušminkani i to mi se dopada..
serija ima jednostavno neku toplu,porodičnu notu kojom sigurno želi da sačuva i naglasi vrijednost Porodice kao stuba društva..
e sad osim Oca....niko me posebno nije impresionirao..sem što me nervira njegova žena koja je sva nekako licemjerna ..a i nasmijala sam se onom tetoviranom liku Ogiz mislim..brijačem sredio frizuru
ma, hajrije je mrkli mrak...ništa bolja od dževrije - muftara manipalutarska, samo što ima autoritativnog muža, pa ne sme baš da se razmaše.
počeli su svi da mi idu na nerve.
mene ona iskompleksirana lejla,koja mrzi sve zivo i obozava da -pati-...
Ma previše je ozbiljna, odprilike se jednom nasmejala za svo ovo vreme.