Da i mene Lejla baš nervira sad , ranije nije toliko i baš volim što joj je ona otkazala terapije...a ona Ferhunde me iznervira čim zine...ma dobro je da se Fikret udala , za njeno mentalno zdravlje , sad se smeška , mada joj je puno trebalo , a meni onaj njen muž skroz simpatičan i dobar... ali dobro izdržava pored onakve svekrve ... ima živaca da prećuti mnogo toga...
jaoooo..baba je genijalaaaac..ne da sina..
dakle, šefket šonja je potpuno dokazao moje mišljenje u poslednje 2-3 epizode...a sad, pošto je šmugnuo funjarski iz kuće, zove onu slatku sedef da je upropasti.
uf, što sam ljuta na njega
где си пошла с крмељиве очи
a onaj ali riza je bas smor..
sinoć sam malo gledala ovu seriju...ali riza je stvarno generator svih loših rezultata u toj porodici. nije u stanju da sagleda svoju decu kakva jesu, nego ih tretira onako kako želi da ih vidi, što nema veze sa realnošću.
Ajde i ja da rečem nešto o mojoj temi
Ali Riza me jako ali jako nervira,i počinjem u nekim trenucima da se nerviram ( to jest bacam kokice na TV ) kad ga vidim...
U jednu ruku pošten čovek sve naj....A u drugu ruku ne daj bože nikom ....
To psihičko iživljavanje nad decom od 30 i kusur godina,koji su već i odrasli ljudi...To njegovo plakanje za svaku sitnicu,ta njegova faca koja nikad nije nasmejana,to njegovo pitanje: šta me je snašlo? i t.d.........
Najviše me nervira kad ulazi u Lejlinu sobu da vidi s kim priča? Kontroliše ih na svakom koraku...Samo što mu se još ne javljaju kad idu ruke da peru...užas... Prema Šefketu se ponaša kao da je još u pelenama( mada se i on tako ponaša)...Večito namrgodjen,večito on misli da je samo njega nešto snašlo..Kad naidje neki problem odmah kukumavči umesto da stisne zube i rešava problem bez patetike...Jednom rečju čovek rodjen za patetiku...
Ova serija je odličan primer koliko nekad to previše patrijahalno vaspitanje može ostaviti posledice u negativnom smeru na decu....
Dakle roditelji pružite deci slobodu ,da mogu slobodno da žive i odlučuju o sebi,a vi im pružajte prikrivenu podršku ...
Ma jedan primer kaav otac NE treba biti.
toliko je ubedjen da je savrsen roditelj i da im je dao takvo vaspitanje da ne moze da se nacudi kako to nije uspelo...a uopste ne poznaje svoju decu..
i ja kažem...stalno hoće da oni (deca) ispunjavaju neke njegove ''vizije'', umesto da ih pusti da žive slobodno...missim, ona fikret se udala a nema svoj mobilni
sećate se na početku serije kad im je branio da imaju mobilni telefon?
kazem ja da je ferhunde tata mata za njih..
duboko istraumirana...odatle sve..
to nije opravdanje za ono što radi...odrasla osoba, tj. zrela osoba bi trebalo da prevaziđe traume...bar donekle. ono što ona radi je strašno...najgore je što ubedi svakoga u svoje laži. grozan manipulant.
abortira, očijuka sa šefom samo zato št je bogat, odustaje od tužbe za ogroman novac dok joj je muž (šonja) u zatvoru....pošteno bi bilo da se razvede i da ode svojim putem.
to ce i da uradi,garant..
e, ferhunde je katastorfa...lik je kao u seriji
a tek kad ali riza obilazi ćerku od 25 godina pred spavanje :raz_114: nemam reči.