Nemoj bolje ni da gledas
Nemoj bolje ni da gledas
Ciji potpis?
kaže nedžla oguzu ''šać mala ma!''...tj. '' ne pričaj gluposti!'' :raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
je l neko gledao večerašnju epizodu?...da mi kaže u par rečenica šta je bilo....ili da gledam reprizu sutra
kako im ferhunde du*e pomera:raz_114:
a lejlu stiglo samosazaljenje...
ma, samo je postalo nepodnošljivo očigledno....mada, već su malo dosadili svojom inercijom, mame mi. misle da sve treba oko njih da se vrti
e, a hajrije kako je grozna s onom rečenicom da joj obe ćerke imaju šofere i da joj se ''dete'' ne prehladi i ne omršavi u zatvoru....missim, žena nije pri sebi...
što je nedžla manipulator? meni izgleda kao da ne želi više da laže i da ozbiljno stoji iza onog što kaže.
kako znaš?
ma, ne verujem da je tako....ona jeste lik koji teško izražava osećanja, ali stvarno ne verujem da bi se udala za njega a da ga ne voli.
mislim da se najviše udala da bi se sklonila od svoje blesave porodice, iako ih poštuje koliko je to moguće.
a je l ti znaš nešto što mi ostali gledaoci ne znamo? missim, je l znaš kako će se odvijati serija?
idu mi na nerve kompletno
ja nisam gledala veceras..radila sam,jesam li propustila nesto znacajno?inace i ja mislim da nedzla onog ne voli,s njim je samo iz jakog osecaja duznosti i zelje da svima pokaze da ne voli vise oguza..
ma ništa posebno...ali riza radi 200 poslova da bi isplatio dugove, lejlu su smestili u bolnicu da leči nerve, nedžla je s kevom i nejir otišla u ada pazar kod fikret (ogromni džip, je l te ), oguz je postao baja prodajući nekretnine (već vozi neki besan auto), ferhunde se prepucava sa tundželom - udaraju čežnju jedno drugom....i tako
hvala prico..nista narocito..scenaristi stao mozak u tim trenutcima..