А како ће да се купа?
Да избаци ту ногу из каде, ел како?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
moćiće i album da snima dok je u pritvoru..
taman će kaznu da otplati...
Večnost je čista sadašnjost.
sasam čula na vestima...
Večnost je čista sadašnjost.
http://www.b92.net/info/moj_ugao/ind...&nav_id=506772
...Nagodba Tužilaštva sa Svetlanom Ražnatović je besramna! Nije to "velika pobeda" kako je nazvao portparol Tužilaštva. To je velika bruka Srbije.
Ceci je pretilo 12 godina zatvora, u "zatvoru" svoje vile bi, okružena brižljivo skupljanom Arkanovom kolekcijom "uspomena iz rata", trebalo da provede osam meseci.
Optužena je da je od transfera fudbalera "Obilića" nezakonito stekla četiri miliona nemačkih maraka i tri i po miliona dolara, a državi će na ime kazne isplatiti 1,5 miliona evra.
Rizikujem da me neki entuzijasta ikone ratnih devedesetih, turbo-folk skandal-fudbal dive sačeka s ciglom iza ćoška, ali ne mogu, ne želim da se pomirim sa činjenicom da je država – posle pijačnog cenkanja – pristala na nagodbu, sporazum kako ga zvanično zovu. I to samo 15 dana posle podizanja optužnice.
Impresioniran sam efikasnošću reformisanog srpskog sudstva. U meri u kojoj se Tužilaštvo impresioniralo mogućnošću da inkasira milion i po evra. Pa da država u zdravlju i veselju taj novac potroši na bolnice, škole, socijalna davanja. Ili, mož’ biti, na izravnavanje siledžijskih troškova nekog novog Miladina Kovačevića.
...
I deca uprkos skraćenim časovima znaju da je novac neophodan za kupovinu socijalnog mira i finansiranje predizborne kampanje.
Pošto posao s "Telekomom" visi o koncu, pošto budžetske rupe ne uspevaju da zakrpe ni najbolji krojači MMF-a, neka barem proradi samousluga u Tužilaštvu. Malo li je 1,5 miliona evra. Čist ćar.
...
Ako si dovoljno bogat ne moraš da razmišljaš šta će biti pred terazijama Svetog Petra. A izgleda da može da se prvo napljačkaš pa onda manjim delom plena kupiš slobodu i bezgrešnost
...
Narod je siromaštvom osuđen da u punoj meri iskajava grehe koje počini. Što ne važi za bogate, slavne i uticajne, one sa razgranatim mrežama po nadzemlju i podzemlju. Za kriminalce po sopstvenom priznanju.
...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Не, не, ја бих му дала дуплу плату за претрпљене муке.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/253...aju-me---mocni
i ja sam samohrana majka.
где си пошла с крмељиве очи