Obožavaoci sa fejsa...SITNE DUSE PRODANE OD ISTE SE RDJE SKOVANE,sledi vam jos jedan DOKAZ kako se iz teskih situacija izlazi kao pobednik i kao covek.CECA IMA IZA SEBE SVOJU ARMIJU OBOZAVAOCA,NE MOZETE JOJ NISTA!!!PODRSKA KRALJICI!!!
Obožavaoci sa fejsa...SITNE DUSE PRODANE OD ISTE SE RDJE SKOVANE,sledi vam jos jedan DOKAZ kako se iz teskih situacija izlazi kao pobednik i kao covek.CECA IMA IZA SEBE SVOJU ARMIJU OBOZAVAOCA,NE MOZETE JOJ NISTA!!!PODRSKA KRALJICI!!!
Večnost je čista sadašnjost.
A jel' mogu i ja da ukradem 9 miliona platim kaznu milion i po i budem godinu dana u kucnom pritvoru! Ah da, ja nisam napunio Marakanu, niko u porodici mi nije veliki srpski junak i patriota kao sto je to nas voljeni Arkan bio, za mene se to ne vazi. Ako ukradem 5 evra vise bela dana necu videti. Hebiga! To je taj sistem predstavnicke demokrntije na evro-srpski nacin. Onaj Nikolic je lupetao svakakve gluposti, ali neko rece da on rusi pravni poredak ove zemlje, pa moram da vas pitam, jel' se vi to zezate il' ozbiljno?Dakle ukradeš pet miliona evra, daš bratu lopovu milion i po i za ostalo te niko ne pita ništa. Pa ovo je smejurija i od tužilaštva i pravosudnog sistema, a direktno izrugivanje pravdi. Sram vas bilo sve redom!baš lepo. Moja malnekost je napravila prekršaj od 8000 dinara i pretili su mi zatvorom od 8 dana bez mogućnosti ikakve nagodbe, a Ceca drpila milione i provešće godinu dana u kući koju je ionako opremila tim parama.
E sirotinjo...Samo dva detalja pošto je u komentarima bilo dosta pitanja i paušalnih ocena i nagađanja.
1) Ceci se stavlja na teret da je prisvojila nezakonito 22.529.000 nemačkih maraka i 480.000 američkih dolara, čisto da budemo precizni
2) pošto mnogi postavljaju pitanje tipa mogu li ja za struju, ja za kredit, ja da ukradem pa neka je nanogvica, čisto da se napomene da je osnovni uslov za bilo kakve pregovore i dogovore po sličnim pitanjima to da vam ministar policije dolazi na slavu. Ako to ispunjavate možete da aplicirate za nagodbub92 komenatariEkonomicno,
Ukrades 11 miliona, platis 1,5 milion, sedis godinu dana u kuci s poslugom....
Deo razlike (ne veliki) ode u korupciju...
Lopovluk je visoko profitabilan...
Baš tako.
Koga je briga za te štrebere. Njih je manje od Cecine armije.
Не знам који је њен последњи хит.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Šta neće ni imovinu da joj oduzmu...A tek što joj kazna...Ma mnogo joj loše
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2...-nekoliko-dana
samohrana majka.
где си пошла с крмељиве очи
U tri rate..
smesno mi je kad cujem da je ceca dobila ovaku kaznu zato sto je -poznata-..nije zbog toga,mogla je da bude i poznatija,vec zbog politickih veza koje ima..e to je zalosno..
samohrana majka
pored tolikih miliona nije ona samohrana nikako! xD joooj Boze gde ja zivim!
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.