Код секса нема предигре?
Код секса нема предигре?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
А где сам изјавила шта сматрам под појмом вољена особа?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Jedina razlika je u terminu....seks k'o seks...kada sam zaljubljena seks je još bolji i eto...simple as that
Nemam inspiracije
a i dokle da otvaram teme
Evo moje vidjenje ondak!
Mislim da za vodjenje ljubavi treba da se desi momenat, prosto spontan, kada oni koji to rade uzivaju jedno u drugom, dodiru, poljupcu, samom cinu i kada su skoncentrisani na sve to, prepusteni sta znam...
A sex ko sex moze biti npr samo pozuda, emocije ili ne, jednostavno pozuda.
Tako nekako!
Al ja to ne znam, nisam odavde
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
filozofija cista..ispada da kad nekog volis,ond vodis ljubav sa vise neznosti nego..bla bla..nema razlike,naravno da je potpuni filing kad imas sex sa voljenom osobom,al realno,nema neke razlike
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ma oboje..
Realno gledano, mislim da nisam nikad imala taj neki dozivljaj pa da kazem, vodila ljubav.
Mislim, bilo je tu svega, ali uglavnom je bio onaj cist sex, tehnicki manje vise odradjen.
Sex bez emocija je bezvezan, puko fizicko zadovoljstvo, gde osetis samo neku privlacnost i to je to, dok kad ima emocija, pa se uzivis u momenat moze da bude malo jaci osecaj samog cina, jel...ali ljubav ne vodis nigde
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Rece da ljubav nisi vodila, pa kako onda znas da je jaci osecaj?
I sex bez emocija zna da bude sjajna stvar... kao i to da sex bez emocija nije puko zadovoljstvo sem ako ne pukne kondom i sve ode majcinu...
Tako piše u filmovima.
Pa dobro sad...bilo je i simpa trenutaka
Kako znam, pa prosto znam, jer da bi se "ljubav vodila" potreban je upravo ono sto sam rekla, da oboje uzivaju jedno u drugom a ne samo jedan da se prepusta osecajima, potpuno trenutku, zelji i uzivanju kako god!
Sa druge strane, sex bez emocija...morala bih da porazmislim, jedino ako se desi spontano pa...
Salu na stranu, nije mi trip bez emocija, mislim, sta tu ima, trenutnog uzbudjenja, pozude, klik u glavi, strast?
carshaf koji visi izmedju do pupka i oma raspaliiiiiiiiiiiiiiiii....... kake bre emocije