nekad ljubav, nekad seks...ne može uvek samo jedno ili samo drugo. važno je da ne vodimo rat![]()
nekad ljubav, nekad seks...ne može uvek samo jedno ili samo drugo. važno je da ne vodimo rat![]()
где си пошла с крмељиве очи
Kako da je vodim, kad je nemam ?
Sad ozbiljno..
Vodim obicno ljubav ka sexu, tj od neznijeg ka grubljem...
LJ or S zavisi s kim i zavisi od raspolozenja...
A, za ono vodjenje, p moz i to da je vodim d utoovara ugalj, kopa kukuruz pod nadnicu i tako treba da se ima stogod na astalu... ima nesto i u parama...![]()
voditin ljubav![]()
vodim sex![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Automatsko upravljanje......
![]()
pvo zestok seks,pa onda voditi ljubav![]()
Voditi ljubav - laganini, sve po redu i zakonuda s' "raspadnes" od miline, lepote, uzivancije i tako to.
Seks - na brzake... gledam, merkam i dodje mi odjedared te krecem(o) u brzi napad s leva, s desna, s preda ... i tako to...
.. a sve to radis sa voljenim bicem svojim.
Ne hebem one koje volim
nista bRez ljubavi![]()
ste neki
ne fali ni keksu ništa![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Keksu sa voljenom osobom ne fali ništa..i kao takav ga smatram vođenjem ljubavi...
A sex, kao sex...može biti i čista gimnasitka...Neko ga upražnjava sa kim stigne, neko zbog toga što on ili ona ima lepe oči. Neko jer on ima dubok novčanik ili zbog same potrebe za sexom i tu potrebu mora da zadovolji...Eto..![]()
Pa ja ne znam da postoji neki drugi seks osim sa onim koga voliš![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ako zena muskarca misli da osvoji mora ga pleniti nijansama i suptilnostima a ne rudimentarnim postupcima kao vatanjem za mosnice. jos ako ga pritom pleni sisama il' dupetom to je isti nivo ko kad on nju pleni budzom u pantalonama koja moze da bude od stvarne budze ili mozda od ugurane bonite. treba imati na umu da je seksualnost jedan obican vid praznjenja nagomilane enregije sto poz sto neg koju treba da izbacujemo iz sebe redovno jebacinom a nikako zgibnjevima po teretanama ili nekim drqavim sportom do potpune iznemoglosti…sad ako ga ne praktikujemo, prilicno je zaebano posto je covek napravljen kao jedan erocko-fizikalno duhovni mehanizam i ako jedan od ta dva prestane da radi ono sto mu je funkcija data postanjem, onaj drugi prelazi u zasicenje sto moze da ima zanimljive posledice kao napr. more intelektualne tisine ako su nam quratz ili pitchka jedino svetlo na nasem svetioniku zivota. obratno je jos gora situacija, jer dzaba ti sva pamet i mudrost ovog sveta kad si lisen onoga po cemu si polno prepoznatljiv. konacno, ne kaze se uzalud da ljudi koji imaju redovan sex uvek deluju mladji no sto jesu… nasuprot tome sa dedama i babama je situacija jasna ko dan, ili bolje reci ko noc, mada i tu ima varijacija jer ima deda ko onaj cicha pero koji zenama radi sve sto numeju mladi a babe su naravno poznate po….. e to necu da vam kazem jer ko babu nije probo ne zna sta je zivot. a dve babe u trioli je dozivljaj za infarkt.
da dodam, nema tog osmeha od sexa makakav on bio kao sto ima ljuckog sjaja od vere u nesto. al' to mnogi odavde ne razumeju i niti ce ikad razumeti pa sve do smrtnog casa. tad postajemo svi isti, verovali, jebali il' samo drkali.:raz_056: