od tebe sve![]()
od tebe sve![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Gde mogu da ti ostavim "sve".![]()
Idealna lepota za žapca je žaba. - Volter
spamujemo temu
erocka prepiska na pp![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Bila sam ubeđena da se držim teme. Ništa onda, izvinjavam se. I dalje se držim tofi karamela, osećanja ljubavi i želje da sa istim koga volim imam seksualne odnose.
Idealna lepota za žapca je žaba. - Volter
Lakse je voditi-imati sex nego voditi ljubav...u vodjenje ljubavi se unose i emocije,a u ''vodjenju'' sex-a se unosi strast,strast i samo strast...
Kud-i-kamo je lakse samo se sexati![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
što se mene tiče ukoliko nema ljubavi, seks može da isčezne sa planete![]()
sto se mene tice ukoliko nema seksa ljubav moze da se slika..
Da je na ovoj jadnoj planeti toliko ljubavi koliko je keksa gde bi nam kraj bio. Tekli bi med i mleko. Valjda će biti tako za "daleka neka pokolenja", kako reče P.P.NJ.
Vodjenje ljubavi je kad su uključene emocije tokom seksa a samo seks bez emocija,mada sve je to vrlo zamršeno jer mediji recimo za prostitutke kažu "prodavačice ljubavi" (bar tri puta sam čuo na Rts1) a baš bi seks sa prostitutkom trebao da ne bude vodjenje ljubavi jer tu nema emocija.Mada u medijima će da nebi izgovorili ili napisali seks često umesto toga upotrebiti vodjenje ljubavi.
Ali i sama reč seks je strana i uvedena je kod nas da se ne bi koristila domaća reč sa istim značenjem jer zvuči ružno![]()
Naša reč uopšte ne zvuči ružno, čak zvuči lepše od anglo-saksonske i glasi polnost. Odomaćila se tuđica jer je kraća i prihvaćena širom sveta.
Voditi ljubav je uzvišeno a seks je nastavak toga, mada ponekad može i bez tog nastavka, za promenu, i to biva jedno divno iskustvo.
Voditi ljubav, strasno![]()
jedno bez drugog ne ide..ni ljubav bez keksa ni keks bez ljubavi..ne ide nikako![]()
a muški nek si kupe pa nek si imaju![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
u pravu si, preporučujem im čajne kolutiće
pti ber je nekako suviše ravan, mada za pravog poznavaoca keksa....![]()
bitno je da se nesto vodi
pa sta kom prija![]()
zar je bitno..samo nek je veselo![]()
taman htedoh da rečem ... pazi novi član koji obećava ... kad ono 2012 ... duže je na rb od mene
tako da nesmem da protivurečim ... samo nek je veselo![]()
bila sam na drugom mestu aktivna..ajde da vas malo razmrdam![]()