Rezultati ankete: Da li ste pusac?

Glasači
14. Ne možete glasati u ovoj Anketi.
  • Da

9 64.29%
  • Ne

5 35.71%
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 21 do 22 od 22

Tema: Da li ste pusac?

Registrovani Član
    petrana avatar
    Status : petrana je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Pol:

Početno Odg: Da li ste pusac?

:nos: ostavila sam cigarete ili su one ostavile men, ne znam
    samo, kad sam procitala sta pise Sale, ko da mi dodje zao sto nisam pusac
    no, mnogo su mi smetale cigare; sto sam vise pusila to mi se vise pusilo i prosto, previse je to bilo, bilo mi lose od cigara
    pa kad dodje neka situacija da na malo duze ne mogu da zapalim, prosto posle pauze vidim kako je mnogo sladje pusenje kad manje pusis, al dzaba, pusila jednu za drugom ko kreten; i kazem, lose mi bilo od njih
    i onda procitam temu : zene, jel uzivate dok pusite ili se samo grizete sto ste se navukle
    i pocen to da me kopka, okreni vamo obrni tamo; ostavim ih
    A ima jos samo kako sam pocela da pusim :nos:
    profesor koji mi je bio idol je pusio, i to je pusio Malboro. I onda sma i ja pocela da kupujem Malboro i da ucim puseci Malboro, pokusavala sam da licxim na njega :raz_114: . I definitivno, nakon 20 godina zivota, skontala sam da se jako razlikujem od tog lika.
    ovaj avatar nema veze sa mnom...

Registrovani Član
    petrana avatar
    Status : petrana je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Pol:

Početno Odg: Da li ste pusac?

ima jedno zapazenje vezano za cigare i pusenje, makar kod mene, al meni se cini da verovatno mora biti jos slicnih meni, nisam valjda jedini takav slucaj
    i eto, mozda da komentarisete
    Nije mi bas sasvim lagodno to da pricam, ne zbog mene naravno :raz_036:
    nego, aj da probam
    Mani je bilo nemoguce da ne pusim kada sam na neki nacin "prikrivala" svoju "prirodu". Posto ovo jos belsavije deluje kad se ne kaze direktno, aj da kazem direktno. Stvarno mnogo volim muski svet :raz_114: a i bas mi krivo sto se nisam udala a nekako sve oko mene ljudi koji zbog neceg ne spadaju u kategoriju podobnih, ili su ozenjeni ili imaju veze ili su mnogo mladji ili su mnogo stariji, ej alooooo Onda kad naleti neko ko je tu i tamo na moguce, aj se snadji, kako ono bese, kako sad da se prica
    E kad sam rekla nema vise ima da pricma sta mi se prica :raz_084: onda mi cigarete dosle suvisne. JEr, stvarno od njih se covek lose oseca. I skoro da nema snage, a i sta ce mi snaga ako se ne borim za musko drustvo :raz_054: .
    E sad, sa muskima je drugacije moguce u smislu sto su oni zaista fizicki snazniji, jaca su im i pluca i ostalo i lakse im je da puse.
    E sad, mozda neko drugi ima neku drugu jaku potisnutu stvar zbog koje pusi, al meni je poznata samo ova.
    ovaj avatar nema veze sa mnom...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •