Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Јој како је лепо.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
da, baš je lepo ebem ti alergiju
где си пошла с крмељиве очи
malo mesto a dve crkve
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Volim druženja,ali je ovo za mene predaleko ,odnosno tehnički
neizvodljivo ,tako da onima koji se budu okupili želim lepo
druženje i dobru zabavu
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ako želite mogu da organizujem obilazak fruškogorskih manastira i ručak u nekom od restorana na fruškoj gori. Sve što je potrebno jeste samo da se dogovorimo na ovoj temi.
ma ja reko kad već pišem o fruškoj gori u turističkom vodiču razbibrige, što vam je ne bih malo i pokazao uživo.
u toku su pregovori za druženje u Požarevcu.. mnogo će biti...
Večnost je čista sadašnjost.
mnogo volim frušku goru i baš mi je žao što ne možemo da se organizujemo.
Nešto razmišljam o organizovanju jednog druženja forumaša uz tamburicu na Fruškoj gori u Banji Vrdnik, i želim da čujem vaša mišljenja, i ako ste za da se ovde izdogovaramo oko detalja.
kreš...evo već te teme :
http://razbibriga.net/showthread.php...%C5%A1koj-Gori
samo nisi valjda mogao da je nađeš.....
ko je mod na svaštari pa neka prebaci ovo tamo
hvala