spam
cruuuuuuz vid' ga
spam
cruuuuuuz vid' ga
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Vid´la me na Fejsu. Muško-žensko (online) prijateljstvo. Ovo nije spam
ja oduvek tvrdim da su takva prijateljstva moguca
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
da potvrdim opet...moguca su
Nisam vid`la Marka na FB, al za sve do sada vazi da su moguca prijateljstva...bas imam divnog forumskog prijatelja sa kojim se znam i ovako, pravo sto bi rekli, koga recimo ne privlace plavuse, i zato su mu samo plavuse prijateljice
Kakve to veze ima s tim što Marko spamuje?
Večnost je čista sadašnjost.
samo odvlacim paznju sa tog spamovanja, to prijatelji rade
Sjetih se jednog zaista sjajnog čovjeka koji reče kako nikad ne bi mogao imati ženu za prijatelja..to je nekad bio razlog prestanka našeg druženja,pa me sad ponukalo da se zapitam da li zaista muškarci malo drugačije postavljaju takve opcije od nas žena..je li to priroda regulisala ili mi ipak želimo da mislimo da nije tako,da je to pojedinačno
pa onog momenta kad sex prestanes gledati kao znacajnu stvar u zivotu, sve postane mnogo lako
imala sam jednog drugara u srednjoj skoli, sa kojim sam non stop visila..izlazili smo zajedno, zezali se, obozavala sam ga, a i on mene
u jednoj od celonocnih pijanki, celo drustvo nekako zavrsi kod mene kuci, jer je bila prazna gajba, tu smo mi pevali sta znam i pozaspali..ja naravno pored njega.
u jednom trenutku se budim, i shvatim da spavam na njegovoj ruci..ali nesto mi cudno, jer smo negde u nekom cosku, a moja glava pola metra od zemlje
i onda shvatim da on sve vreme drzi ruku odignutu od zemlje, da meni ne padne glava..
naravno budan
treba li da kazem da sam bila dirnuta ?
pogledam ga, i naravno..poljubimo se.
to je najnezniji poljubac u mom zivotu. zaista.
i dobro, probude se i ostali, razidjemo se svi kud koji..
sledece vece..nalazimo se na starom mestu.
oboje pogledi ka zemlji..nervozni..sta sad..
i u u isto vreme, pocinjemo da pricamo.. e izvini..a da zaboravimo..ahahhahahahah
zacerekamo se ko blesavi, i zagrlimo..i nastavimo da se druzimo kao da nista nije bilo.
posle se desio rat, ja sam otisla, ne zanm de je on zavrsio..ali ostao je u mom srcu kao moj najbolji prijatelj za sva vremena.
skoro dolazim ja kuci, a moj stariji sin kaze mama zvao te neki debeli..
ja..u soku
ko me zvao????
rekao je da ce zvati ponovo..
nje zvao. nije ostavio broj.
ali ja koja imam lose pamcenje, eto nesto pamtim od pre 20 i kusur godina..
nista nije nemmoguce, kad coveka vidis kao coveka. verujem u to.
if you open your mind too much your brain will fall out
čitam te koto i zaista je dirljiva i topla priča iz prošlosti..svi smo mi imali tako neke prijatelje koji nisu prešli onu tananu i filigranski izbrušenu granicu između prijateljstva i ljubavi...ali,nije li ljubav u osnovi prvo prijateljstvo
i sad nešto mislim..koliko je takvih prijateljstava ostalo neostvareno jer im se nije dala prilika da budu nešto više..jer je bila neka viša sila,jer smo imali pored sebe neku ljubav koju smo projektovali u "pravu" i koja je propala možda baš zbog nedostatka prijateljstva..povjerenja ili nečeg tako važnog....
da, u mladosti je svetlo tako jako, da nam mozda dragocene sitnice promicu..
kretanje je suvise brzo, emocije suvise jake..
ali to i jeste mladost..snaga, energija, brzina, padanje,ustajanje
ja sam zaista pravil razne gluposti,ali negde ni zbog ceg ne zalim..
jer je mesto na koje sam stigla dobro mesto.
ko zna gde bih bila, da sam ko albikurkija skrenula levo
if you open your mind too much your brain will fall out
aha.. moze, al u q ako mu se nju dize...
ovo iznad ko da sam ja reko
ja se ne bih slozio sa gospodom iznad posto smatram da su m/z prijateljstva nesto neprocenjivo i da nema nista gore nego jedan fini i suptilan odnos iskvariti i ponistititi nekom brzinski bljutavom seksualnom gimnastikom koja potre sve ono sto je mozda mesecima pa i godinama gradjeno medj' njima...
Ма каква пријатељства, то може само ако су обоје габори.
Право у мету