ja sam se za jednog -prijatelja- udala..
ja sam se za jednog -prijatelja- udala..
Друг, друг, па брачни друг...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
e pa nije tako.
где си пошла с крмељиве очи
ima 100 %znam iz svog iskustva .sta je vama .
bas tako pametno receno
nije li u osnovi svake ljubavi,između ostalog i prijateljstvo..odnekud se mora početi
mišljenja sam da postoje takva prijateljstva koja se nikad ne rasplamsaju u nešto prolaznije kao šo je veza,strast ili sl..rijetka su,ali postoje..al zamislimo da se sa prijateljem nađemo na recimo pustom ostrvu..mhmm..sve je tako relativno i podložno promjenama..
ipak,ne znam zašto ali muško ženska prijateljstva su (kad jesu) jača od onih žensko ženskih..
slazem se pricalice..drugarstvo da..prijateljstvo..sumnjam..uvek neko gaji zelju za malo vise..
Naravno da postoji. Nego smo mi ljudi mnogo tupavi i mnogo volimo da komplikujemo..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Jako retko ali je moguce.
Imala sam dva jako dobra prijatelja, jedan iskren odnos bolji nego sa vecinom prijateljica koje sam imala i imam trenutno. Medjutim, zivotni putevi nas odvedose svakog na svoju stranu ali i dalje, s vremena na vreme razmenimo po koje "pisamce".
Da, pojavili su se i ti trenuci kada sam ja osetila da bi zeleli nesto vise od prijateljstva ali zbog te iskrenosti koju smo imali nismo zeleli da pokvarimo nesto, u tom trenutku mnogo vaznije. I bolje sto je tako ispalo.
prijateljski sex?
drugo ništa ne postoji... a da je iskreno.
i evo da nastavimo... ja tvrdim da je prijateljstvo izmedju muskarca i zene moguce
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a jel se grlite i tešite i pričate jedno drugom sve?