dakle, i ti su kuhinji, kao i ja....dobro. e, da - mislim da treba da imaš duplu sudoperu...i ono malo sudova što pereš (ako već imaš mašinu) da stavljaš u drugu - da se lepo cedi i suši, a ne da se izliva iz onih plastičnih nosača....pih.
dokazano najpraktičniji oblik sudopere je - okrugao
где си пошла с крмељиве очи
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ja se za mašinu ne saginjem uopšte a za rernu se isto ne saginjem....tj. ne doživljavam to kao problem. ubacim pleh, tepsiju, šta već.....uključim sat i kad zazvoni - izvadim pečeno.
nije mi jasno to saginjanje oko rerne....
laptop - u kujnu danas svaka kuhinja ima laptop
Ја сам од моје дневне штрпнула за кујну, па шта ми фали.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pa da.. i onda niko neće moći da mi prigovara..
dakle kujna, pult za laptop, pa onda trpezarija...
Večnost je čista sadašnjost.
Коју за прецедника
e, kojice, je l kuhinja ima prozor...ili je taj deo sa prozorom predviđen za trpezariju?
Дај слику
Pa izmedju kuhinje i trpezarije stavis veliki sank, tako se nece videti iz daleka sta se tamo radi, a i lepo je, jos i barske stolice,superiska! A izmedju trpezarije i dnevne sobe moze samo neki luk i to je to, meni se svidjaju ti otvoreni prostori, ili stavilis samo stepenik ili dva izmedju, to je bas dobro, ili dolaze u obzir neka lepa velika staklena vrata, eto.