dajte neke ideje..
dajte neke ideje..
Večnost je čista sadašnjost.
pa ima tema za kujne, bre...ček da nađem.
где си пошла с крмељиве очи
Којо, па шта је било?
Какве идеје?
Висећи до плафона, без много резбарија, машина за судове, никако дупла судопера, аквина обавезно, без стаклених делова, без полица, никако браон шпорет и шта још...
Плочице да буду баш глатке због чишћења.
Мислим, ја сам практична више него естета.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Vidi vako..
Jel kuhinja da bude zajedno sa trpezarijom ili ne?
Da li i kuhinja i trpezarija i dnevna da budu odvojene?
Nešto mi je kombinacija de je kujna odvojena od trpezarije šankom,
a trpezarija i dnevna spojene, dosadna.
Večnost je čista sadašnjost.
Ugradno sve ..... rerna gore .... viseći elementi do plafona naraFski ....
kod mene je kuhinja spojena sa trpezarijom....otprilike je dugačka 6m, a široka oko2.5m. ne smeta mi što su spojene i ne bih volela da budu odvojene, pošto je prostor relativno mali....e sad....ako je prostor veliki - logično je da ga nekako odvojiš, barem ''šankom'', kako ti kažeš.
Па како год, могла сам да одвојим кујну шанком, али нисам хтела, не волим да се из дневне види кујна.
По мени је најбоље да све буде посебно и да све има регуларна врата, никакве хармонике, паравани, клизећа...
Кад дође до чишћења свега тога, запиташ шта ти је то требало у животу.
Живела у таквом стану, па знам
А најбоље би било да се из кујне иде у шпајз.
И мисли о мирисима који се из кујне шире.
Ја да могу, ставила бих непропусни штит на кујну.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
kojice, udariš pločice svuda...neke karamel boje ili rezeda...na te dve boje se ne vidi ništa što je musavo.
koliki je prostor i da li je pravougani ili kvadratni?
p.s. ako ima cepter - nema mirisa.
Pa razdvojena rerna i šporet nisu jezivo skupi, sudo mašina već jeste krupnija stavka, mada realno skup je to sport .... ne znam kolika ti je kuhinja, i kog je oblika, ali bRez hiljadarke nemo ni da počinješ ....