Они легитимно тероришу
Они легитимно тероришу
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Gledajući ovaj klip ,pitam se jesu li ovi napolju zato što u umobolnici nema mesta ,
ili su pravi sledbenici američkog sna - al tiranija ?!!!!!!
Po čemu se razlikuje onaj koji se raduje tuđoj smrti od onog koji planira i smišlja tuđu smrt ?!
Sakloni me Bože i što bi rekao srpski narod - uzmi mi život ,ostavi mi pamet .
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ma ko zna šta je prava istina, i onako rade i pričaju šta hoće...Ali strašno je što javljaju to kao radosnu vest, i još slave i vesele se zbog toga...
E ste gledali juče na TV one morone što su izašli ispred bele kuće da se raduju .... majko mila kakvi debili...
Ma da bolestan narod totalno
nisam gledala...sve su to budale...svako ko se raduje tuđem ubistvu nije normalan.
где си пошла с крмељиве очи
Ma ne znam dal su mi grđi Ameri il oni "nenaoružani demokratski pobunjenici" u Libiji .... koji slave to što su ubijena tri deteta
Pa oni kao izgovor uvek imaju borbu protiv terorizma,i neke tamo uplakane porodice ,nedužne i t.d...A kada li će njima biti naplaćeno sve ono što su radili,koliko li oni porodica nose na svojoj grbači...
Naravno da rade šta žele,pa cenu bilo čega,i rata i stradanja opet nedužnih ljudi ako treba,ali oni će terati po svome...
takvi su ti oni, propagiraju pravo na fer sudjenje, demokratija, efikasno pravosudje, pretpostavka nevinosti ovo ono, a ovamo likvidiraju redom kako im se digne.
inace, za osamu i celu tu organizaciju me zabole. verovatno ce al zavahirija da dodje na celo al kaide, a njegov brat je bio prilicno aktivan na kosovu, jbg dosao u ispomoc ovk ortacima.
vole te lopovi!
Ма не потреса ме радост Американаца.
Мислим, равнодушна сам према том народу у целини и ко зна шта им је и како сервирано све ове године.
Оно на шта наилазим на нету је да је Осама убијен или умро још пре 8 или 10 година.
(Убијен пре 8, умро пре 10)
Оно што ме много више брине је п(р)отурање приче о атомској бомби, постављеној негде у Европи, која само чека да буде активирана.
И мисао се сама намеће: да нису и њу поставили Амери, да им послужи као разлог за још један легитиман напад.
И зашто у Европи, зашто није у Америци негде...
(ако уопште постоји, наравно)
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pa pazi, ovo je vrlo verovatno, samo je pitanje dana, a zašto, saznaćemo uskoro.
http://www.trojka.rs/beli-svet/10491...se-osveti.html
Oni ubivaju unučiće ljudima. ko pravi teroristi...
Večnost je čista sadašnjost.
Ma koga bolucka da li je cika Osama mrtav ili ne... Ovi sto se ubise od jurenja za njim shurovashe sa njim jos odavno ako ga i nisu stvorili... S druge strane, koji je to bezobrazluk, ne vratiti njegovo telo onom delu njegove porodice koji nisu pobili... Pricaju na sva usta o terorizmu a sami se ponasaju kao... Zakon jaceg odavno je metod vodjenja svetske politike...
nicija nije gorela do zore...shvataju i oni polako da im se blizi kraj...a dotle,cuti i trpi...
When you have to shoot,shoot,don't talk...