e kvin, nemoj da zaboraviš..
e kvin, nemoj da zaboraviš..
Večnost je čista sadašnjost.
Под ладан туш море
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
vako
neznost, mnogo neznosti
pre svega da bi bio dobar mora da bude emocija, tu je tacka
sto se same radnje tice...khmmm...bitno je da se doooobro zena pripremi za sam cin
e onda sa iskustvom to valjda ide, da nadje sebe, u zavisnosti ko kako voli i kome sta prija
vreme uopste nije bitno, bitno je naci balans izmedju sebicnosti i zelje za onim sa kim vodite ljubav sex, kako god
zadovoljiti sebe i tog nekog, poznavati svoje telo i zelje, prepoznati u odredjenim momentima cina sta tog nekog najvise "radi" i nas same sta "radi"
to dolazi opet sa iskustvom
i onda posle svega toga, ne ustati i ne otici pod tus, vec opet pomalo neznosti, makar sam zagrljaj
izmedju svega toga, napraviti malu pauzu, napraviti prijatnu atmosferu, uzivati sa tim nekim i samo se prepustiti
nekad malo zesce nekad laganije
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
auuuu...sta sam propustila
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
kako da ne odemo pod tuš, nećemo valjda krvavi ležati...
E odoK ja sam da se tuširam
btw..... A na to si mislila zakomplikovana, pa što ne reče odma
I dalje jel se treba i pocrveneti (bolje nego krv a iste je farbe).
zajapuriti se
Opisuje psihofizičko stanje osobe istom nakon iznimnog napora ili burnih emocija. Do zajapurenosti dolazi kod radnji koje zahtijevaju više napora nego što nam se ispočetka činilo; trčanje, nošenje, sladostrašće; ali i kod svakojakih nadraženosti. Nadalje, predmeti koji su teži no što izgledaju, pri podizanju uvijek uzrokuju zajapurenost.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
e pa onda
jupi jupi jeeeeeeeeeee