ajmo, svako neka uzme svoje igračkice i razlaz...
dobro da, to je tacno i to znam
ali nista nije lepse nego kad se ta dva spoje, koliko god nekom pateticno zvucalo...ili kako vec
cak sta vise, za mene je to dobar sex, naravno, nekad je dovoljan klik i momenat da bi bilo....ufff.... neopisivo
jednostavno ja sam tip koji voli da se prepusta emocijama, pa i uzivanje u sexu bez emocija , mislim na m-z gde je samo npr pozuda u pitanju je neka vrsta emotivnosti, osecaja, kako ko naziva
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ух, па ја не могу да наљутим, могу само да се разочарам.a sto se ti ljutis?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
E lepo se objasniste.
Večnost je čista sadašnjost.
šta je dobar sex...kad posle kopulacije život dobije novu kolor kartu..a ti poželiš još koju nijansu da pojačaš
... kad si ga meces u panj, a ona ni da mrdne...
Bila neka situacija pre par god, ajd da si se menjamo ja dol' ona gor' i tako sede cura i sedi ko da gledi tursku seriju i ni ne treplje, cuto ja desetak i kusur sekundi reko pokusava stogod, a onda rekoh ajd bre mrdaj, radi stogod...
Па ел те послушала?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.