A ako znas da je san,zasto onda postoji strah? Sta je to,sto ih paralise u tom trenutku pa ne polete ili ne prodju kroz zid? Ja recimo znam situacije da sam o necemo,o cemu sam razmisljala dok ssam se uspavljivala,to prenela u san i znala da sanjam i nekako kreirala san kako ja zelim..pa mi se desavalo da nisam bila sigurna da li spavam ili i dalje mastam..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Што би се рекло, кроз снове одмеравамо своју снагу.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Svaki,pa i lucidan san,oslikava stanje naše podsvijesti do kojeg nas dovodi strah ili želja..nema trećeg pokretača.I kad to uzmemo u obzir,lucidan san kao prividno kontrolisanje podsvijesti je nešto za što nismo svi prijemčivi..jedna sam od onih koji pamte sve snove i to ponekad veoma opterećuje.Ali,oni su ti zahvaljujući kojima upoznajem svoje dublje "pretince" i koji mi pomažu da se nosim sa svakodnevnim dilemama i stanjima.
Sanjam da sanjam..e,to je tako lucidno i nesvakidašnje..probudimo se i ne znamo jesmo li sanjali jer ako jesmo zašto znamo u snu da jesmo..zvuči blesavo,ali nije tako..
lucidni snovi su teško kontolisani i rijetko im se može pomjeriti ili promijeniti tok.
Jao,to je divan osecaj.Mnogo puta sam ih imao,i uvek se nekako odlucim za letenje.Najlepsi osecaj na svetu,zaista,kao da stvarno letite.
Ali moram,da naucim da "dresiram snove" pa da ih imam svakonocno :D
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Pa ako si zaista svesna snova,mozes da ih okrenes u tvoju korist.Snadjes se
Ma das sebi neku moc,tipa X Man,ako si gledala,i sve razbijes k'o panta pitu! :D
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
To je ta car koju izazivaju LS!
Mozes sta god pozelis! :D
Javi mi ishod
i da,preporucujem ti da budes Storm,ona je premocna!