I zasto?
I zasto?
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Ја имам Benq
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
dvoumila sam se izmedju Prve i b92 :/
ali b92 mi je jevrejska televizija.. pa sam glasala za prvu :] dobra je.. ima dobre emisije.. iako ne pratim puno tv.. deluje mi super! a volim tu da gledam vesti!
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Stavio sam da moze da se stiklira vise opcija!
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Glasala za prvu jer mi je nekako najzabavnija i nije zamarajuća.
pa, osim glupe serije ''kad lišće pada'', na ''prvoj'' ne gledam ništa....osim ako deca ne skrenu pažnju na neki film. uglavnom gledam ''eurosport'', ''history'' i ''fox life''...ovo osatao je strašno.
a ''pink'' sam izbrisala iz memorije tv-a.
где си пошла с крмељиве очи
Na pinku odgledam jedino neki film ako potrefim .
Avala zbog Dr.HAusa...ev filmova...ali RTS digital je ok..ima klasike..dobrog baleta opere...pozorišnih predstava.
većinom" pratim" strane kanale.ruski , sportske..HBO i
jes, haus na avali...ali, ima ga na fox life-u, pa sam zato izostavila avalu.
Meni se jako dopada novi B92... bas su se nasminkali... Jutarnja scenografija im je prava kucna, imam utisak da ce neko da ustane da skuva kaficu... Misim to sto sam uspela da vidim, nemam mnogo vremena... svidja mi se sto su vezali serije u prime time-u... Foks me nervira, ne znam zasto, al me nerviraju opasno. Avala se bori junacki, s obzirom da je Zeljkovo 13-to prase, nije tako ni losa... ostale nisu vredne pomena.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ne gledam tv ,izuzev par emisija
koje su uglavnom na B92,kao Insajder i Utisak nedelje
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
dakle, šefket šonja je potpuno dokazao moje mišljenje u poslednje 2-3 epizode...a sad, pošto je šmugnuo funjarski iz kuće, zove onu slatku sedef da je upropasti.
uf, što sam ljuta na njega