da znas..
da znas..
Missim, meni je BK i dalje ubedljivo najbolja
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Po najnovijim istrazivanjima AGB Nielssen agencije, Happy tv je televizija sa rejtinzima koji su porastu. Trenutno je bolja od Avala tv i vrlo blizu je po rejtinzima B92. Po sadrzajima na toj tv se izdvajaju emisije poput Cirilice Milomira Marica, kviz Naslovna strana autora Nikole Neskovica, Jedna zelja jedna pesma, Moja Srbija, serija Neoceivani zivot, Granica, koju vodi Jelena Helc, i decijim programom od 8h do 14h svakoga dana.
definitivno Prva tv
još tek sad kad je počela piramida,odlično...
imaju svega..ali mislim da će tek ona da dodje do izražaja,od serija puste samo ono što je dobro,ima puno zabavnih kratkih emisija,mada slabo gledam obično uveče,al vidim da su jako dobri..
ne znam kakvi su sa filmovima,ne stižem da gledam
jeste, happy tv je sve gledanija, koliko ja to nešto pratim. nisam ljubitelj milomira marića bila nikad ( ne zato što nije stručan nego zato što - kad ga vidim, odmah se setim one radusinovićke ).
mada, najčešće gledam ''prvu'' i...''fox crime'' kad nema teniskih turnira.
где си пошла с крмељиве очи
ja i dalje patim za 3K ReTeSe-a
prva...srpska je
BK TV PONOVO RADI
Širom otvoreni internet
Ljubav za ljubav... Nekada vodeća srpska televizija BK „vratila" se ovih dana na veoma neobičan način, emitovanjem popularne informativne emisije „Telefakt" na - Jutjubu! Ipak, retko ko bi se od zvezda ove stanice opet vratio na „televiziju otvorenih očiju".
BK televizija ponovo radi! Ova vest se munjevitom brzinom širila društvenim mrežama, novinarskim krugovima, konkurentnim TV stanicama. Svako ko je posumnjao da se radi o šali, mogao je da se na Jutjubu uveri da je preksinoć emitovan prvi „Telefakt", nekada vodeća informativna emisija, u dobro poznatom terminu, u pet do sedam.
Televizija čiji je vlasnik bila porodica Karić vratila se u etar na simboličan datum - 5. decembra 1994. ova TV stanica je počela sa emitovanjem, a ugašena je 25. aprila 2006. jer nije dobila dozvolu za emitovanje.
Kod mene se u kuci jako malo gleda tv, a kad se gleda onda je to B92 i tv Prva najcesce. A BK jutarnji program Budilnik, ne mogu da prezalim, uzivala sam gledajuci ih dok se spremam za posao.
pa si rekla da ne pisem...
najbolja je neka druga
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
e? radi ponovo bk?
где си пошла с крмељиве очи
Bila mi prva skroz ok,ali izludeše s tim serijama i paćeničkim emisijama a la moje novo ja i sl...u gadan pink rastu
Neje mi nijedna nešto baš skroz po ukusu ,a i ne gledam ja tv ,na b92 pratim svakodnevno program od 19h-21h i to je to
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me