svaka zena se pita uvek ne samo za to vec za milion drugih stvari koje su joj nejasne...ne o drugoj strani vec o sebi kako to moze da joj s desi ... npr da jede kiwi a zna da ga ne voli.... uvek crv sumnje u ono sto radi je prisutan... one osobe bez tog crva u glavi su jebiga suvoparne jedinke koje ordiniraju na relaciji klozet frizider....

Odgovori sa citatom
... pitanje je zašto ga uopšte ne voliš... i šta je to što te "nateralo" da ga probaš... možda u nekom drugom, razložnijem stanju nikada ne bi to uradio... A crv sumnje postoji i kada jedeš ono što voliš, kod nekih ljudi... ne valja preterivati... opet, zavisno od sklonosti ka "ravnoteži".
iskreno ne jedem radi toga da utolim glad niti jedem ono sto znam da mi prija jedem samo ono sto znam da nikad tako nes slicno nisam okusio. u pocetku sumnjam da ce mi prijati dok ne osetim ono sto dodje kao prosvetlenje.... ako ga ima ne razmisljam o posledicama ne razmisljam o filozofiji ne razmisljam o trivijalnostima kao sto zene imaju obicaj da se pogube... osecanja zamenjuje sustina celog bica koje se ispoljava u apsolutno cistoj ezoteriji odnosa gde nema nikavih nepoznatih....