el ovo tema za ovu sobu..
Ja se ne bih slozila sa tim da i dalje postoje takve podele,gde se muskarcima tolerise takav model ponasanja a zenama lepi etiketa "lake zene". Mda,moram da primetim da su zene postale te koje osvajaju za jednu noc i nastavljaju dalje,nekako mnogo vise nego muskarci....Posmatrajuci svoju okolinu,u poslednje vreme,primecujem da,bem mu misa,zene su postale azdaje
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
valjda zato što je muškarac pa mu to ulazi u "rok službe" i ako se to ne zna,onda kao da nije ni bilo...ali,ipak je broj kao broj precijenjen..
u čemu je razlika žene koja je spavala sa deset ili trideset muškaraca..čemu uopšte služe brojevi u ovoj priči..i ko "broji" sem onog ko to radi..
ko zna,naime,sa koliko sam ja spavala muškaraca sem mene..niko,jel tako..i ko zna koliko je od toga bilo za prvo veče,ako je bilo..
muškarci vole da se bave brojanjem,ali ne vidim zašto je to problem..naravno,sve dok se umjesto brojeva ne počnu nizati imena i prezimena
Stara otrcana teza kaže: jedan je prvi,svi su ostali drugi..istina ma kako god nam se ne dopadala
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Кажем ја да ми иде социологија
Не брини Недо, после ти из биртије препричају женама.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Bes mi mater citam vas na devet strana i uopste mi nije jasno oko cega se glodjete...?...
moze sex ne moze sex...
Je l moze jedno vece na sex? Mozda bi to bilo bolje pitanje i kako biva kada devojka moze na jedno vece ili muskarac, recimo?
Ili moze samo jedno vece bez sexa?
Е стварно, а о чем је тема?