Ja bih zen baštu.. al hajde da čujem šta bi još moglo lepo da bude..
Ja bih zen baštu.. al hajde da čujem šta bi još moglo lepo da bude..
Večnost je čista sadašnjost.
Da živite u kraju de morate stalno neke bare da preskačete, ogadile bi vam se i fontanice.
E, zimzeleno drveće nije baš zgodno saditi pored kuće. Vremenom naraste i pravi
ogroman hlad, što je dobro leti, ali zato ni zimi sunce ne može da dopre do prozora.
Listopadno drveće je zakon. Al koje ne pušta široko korenje?
Jorgovan je diFan, al ta njegoFa lepota mLogo kratko traje ..... mada cveće baš volem, još kad ga neko zna lepo aranžirati
imam veliko dvorishte.. i zaista se trudim da to sve bude pod konac..
raspored je najbitiniji..
visegodisnje, jednogodishnje.. sve na papiru imam.. i tako i sadim i sejem.. zavisi.
ove godine mi nije niklo semenje doneto iz holandije (razocharanost je ogromna)..
al dobro.. sve ostalo je po JUSU.. i slikacu vam cim bude lepshe vreme i cim se rascveta sve :]
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Sa zimzelenog stalno otpadaju one iglice.. lišće je lakše pokupiti..
A senka od oraja nikako nije zdrava.
na jedno 20 km. od ZR nalazi se moj mali raj gde ne odlazim bas cesto ali volim da odem.tamo su zaustavljeni trenuci moga detinjstva,tamo jos uvek raste cvece koji je moj deka posadio,tamo se nalaze lepe bakine skrinje i stara ogledala...ali zub vremena je poceo da dodiruje kucu...treba joj remont a znam da joj treba i moja ruka
jaoo...što je lepo, mistična blago tebi na ovom mestu.
где си пошла с крмељиве очи
lepo... da se zapanjiš...