Jao ne zemljotresi.. to će biti grozno...
Jao ne zemljotresi.. to će biti grozno...
Večnost je čista sadašnjost.
ponavljam,u Bibliji je receno da necemo znati ni dana ni casa,ne lupetajte
ma jok, po Marlonu
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Cisto sumnjam da bi apostoli lagali moram da vas razocaram,nece biti smak sveta ni danas,ni 2012,vec kad bude,necemo ionako znati i bicemo suprised
a btw danas grmi jer su najavili u vremenskoj prognozi
da,da ..rekli danas posle 18 casova..
e pa ne moze, zinat
nisam uradila jednu vaznu stvar bre
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ни ти се неси удала
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Nisam, mada nisam ni planirala u skorije vreme
Nesam to tela rec'
Mene straaaah
Kod mene poceo smak svijeta!
Zbogom forume jedini
kazu danas oko 18h...
tako izracunao neki deda u amerika zemlja velika... gorka.. i cemerna..
ali kazu da idu karavanom.. i pozivaju na pokajanje vernika..
i da ce biti stradanja nekih 120 nesto dana.. i ko se ne pokaje tad.. ide u pakao.. i tako to..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ali ja nisam gresna, zasto da se kajem
Ima još dosta budala,tako da neće skoro kraj sveta
ne znam.. pitaj dedu ako navrati sa karavnom u sujevernu srbiju xD
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
kod nas smak doso odvano