Jao ne zemljotresi..to će biti grozno...
Jao ne zemljotresi..to će biti grozno...
Večnost je čista sadašnjost.
ponavljam,u Bibliji je receno da necemo znati ni dana ni casa,ne lupetajte![]()
ma jok, po Marlonu![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Cisto sumnjam da bi apostoli lagalimoram da vas razocaram,nece biti smak sveta ni danas,ni 2012,vec kad bude,necemo ionako znati i bicemo suprised
![]()
a btw danas grmi jer su najavili u vremenskoj prognozi![]()
da,da ..rekli danas posle 18 casova..![]()
e pa ne moze, zinat
nisam uradila jednu vaznu stvar bre![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ни ти се неси удала![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Nisam, mada nisam ni planirala u skorije vreme
Nesam to tela rec'
Mene straaaah
Kod mene poceo smak svijeta!
Zbogom forume jedini![]()
kazu danas oko 18h...
tako izracunao neki deda u amerika zemlja velika... gorka.. i cemerna..
ali kazu da idu karavanom.. i pozivaju na pokajanje vernika..
i da ce biti stradanja nekih 120 nesto dana.. i ko se ne pokaje tad.. ide u pakao.. i tako to..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ali ja nisam gresna, zasto da se kajem![]()
Ima još dosta budala,tako da neće skoro kraj sveta![]()
ne znam.. pitaj dedu ako navrati sa karavnom u sujevernu srbiju xD
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
kod nas smak doso odvano![]()