Dobro, danas je neki tamo predvidio zemljotres, a zemljotresi se ne mogu predviditi,
i ništa od cele priče.
Večnost je čista sadašnjost.
nismo još zaslužili smak sveta.
где си пошла с крмељиве очи
eto.. sad možemo i da zakatančimo temu...
ili da pričamo o tome šta je u galvama ljudi koji puštaju ovakve buve..
mislim.. Zamisli da mu je neko poverovao?
I kako je bilo?
Izvinjavam se,spavala sam pa nisam prisustvovala ceremoniji
Mene krivo što mi nesu ranije javili .... da imam vremena da se ko čovek zabrinem...
dzabe sam se napio preksinoc ko govedo...jos mi nije dobro...mislio sam da necu da docekam mamurluk
When you have to shoot,shoot,don't talk...
PROROK SMAKA SVETA NESTAO S PARAMA!
Harold Kemping od hiljade svojih vernika pokupio gomilu novca za spas prilikom apokalipse, koja je trebalo da se desi u subotu posle podne. Sad ga nigde nema
OUKLEND - Pokupio pare i nestao? Pao u depresiju što je opet pogrešio? Prevario ljude pa zapalio na Havaje? Ko će ga znati!
U svakom slučaju, Harolda Kempinga (89) nema. To je onaj starac koji je za prošlu subotu najavljivao da će se desiti smak sveta.
Njegova porodična kuća u Kaliforniji zamračena je roletnama. Na njegovoj firmi, baš kao i na vratima crkve koju je on osnovao, stoji samo natpis „kancelarija je zatvorena“.
Hiljade sledbenika okupilo se ispred njegove radio-stanice Femili radio jer su mu lakoverni dali čak i svoju životnu ušteđevinu kako bi se spasli. Sad se, naravno, svi pitaju gde je nestao.
Ovo je drugi put da je Kemping digao prašinu oko smaka sveta.
Prvi put je najavljivao da će se desiti u julu 1994. godine. Kad se ništa nije dogodilo, tvrdio je da je samo pogrešno izračunao datum.
- Ne osećam se osramoćeno zbog prvog promašaja. Samo je u pitanju matematika - rekao je tada Kemping i najavio da će smak sveta biti 2011. godine.
Za ovogodišnje predviđanje rekao je da „nema šanse da se smak sveta ne dogodi“.
Apokalipsa je trebalo da počne u subotu u 18 časova po lokalnom vremenu. Iz Kalifornije je prošle nedelje poruka o sudnjem danu poslata na 71 jeziku! Njegovi sledbenici obišli su Sjedinjene Države uzduž i popreko, a bili su viđeni čak i u Evropi!
Svi su upozoravali da će se repriza velikog potopa dogoditi u subotu, u 18 časova, tačno 7000. godina posle biblijskog potopa, koji su preživeli samo putnici Nojeve barke. Još uvek smo živi, zar ne?
Neugledno bogatstvo
Kempingova multimilionska medijska religiozna imperija kontroliše se iz oronule, skromne zgrade stešnjene između prodavnice automobila i poslovnog prostora za čitanja s dlana, u kalifornijskom gradu Ouklendu.
Kako se bližila subota, rasli su prilozi, koje je Femili radio izdašno trošio da bi Kempingova poruka doprla što šire. Ta firma je još 2009. godine prijavila da je na ime donacija dobila 18,3 miliona dolara priloga i da poseduje imovinu vrednu 104 miliona dolara, uključujući 34 miliona u deonicama.
Kraj 21. oktobra
Ovoga puta, po Kempingu, trebalo je da preživi 200 miliona ljudi. Oni će „biti uneseni na nebo, a svi drugi umreće u zemljotresima, epidemijama i drugim nedaćama, dok planeta Zemlja ne bude definitivno sagorela 21. oktobra“.
Hrišćanski lideri širom sveta odbacili su ovo navodno proročanstvo, ističući da poruka hrišćanstva nije poruka sudnjeg dana, već spasenja i nade.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Šta ga briga. Tako je i Rasel počeo, pa jehovini svedoci još uvek postoje.
al pitanje je do kad!? xD
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.