Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Dzaba joj tako postovanje... bolje d' ide u manastir o'ma a ne da se femka...
pa naravno... znas kake sam dileje na prvi pogled upozno u zivotu a bili geniji u malom.... evo zna lilu sad se setih mog dobrog drugara jabucila..nikad ga na ulici ne bi zapazio ni u neobaveznoj konverzaciji... ali kad dodjes na tlo ozbiljne price npr o umetnosti moras da cutis i jednostavno divis se nekome ko je duplo mladji od tebe a svestraniji obrazovaniji nadahnutiji bogatiji i sto je najvaznije skromniji... znaci izgled, maniri i ostalo varaju...
Apsolutno tacno
LM, sto se teme tice, kada god to mogu idem gola
I uopste nemam taj problem da me neko dozivljava ovako ili onako..
Skoro mi se u klubu desila jedna interesting situacija za opservaciju i ovu temu.
Izasle ja i drugarica i neko vece drustvo.
Ja u dvanaesticama, haljina miiiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiii gore zatvorena i golih ledja, ona u farmerkama i korsetu ne tako otvorenom i ravne cizme.
Ja pijem sok celo vece ona pivo, i strava nam je.
Njoj je prislo jedno 78 tipova koji su krenuli da je vataju za dupe, sise, i da joj nude da krenu kuci s njom, mene pitao jedan jel moze da me casti picem
Ona se bacakala, oblizivala, ja sam igrala i bila polugola ali nikada, ali slovima nikada me niko nije uvredio i direktno mi ponudio sex.
Zasto je to tako ne znam ni sama
a ja bih rekla da je tu i odgovor..
Cek bre pobratime nemoj da si iskljuciv, gde bas nadje moje godiste... nas'o sam se prozvanim...
Nismo svi isti ko taj tvoj rodjak, ako sam uspesno uteko od oltara par puta i nisam ziveo zajedniccki zivot sa curom... Sta? Sad sam mamin sin...
Ja volim moju mamu i ne plasim se da to javno kazem i sad ce verovatno zbog toga da me mrze sve zene sveta... trt!
Rece ti vec Maki, cim to pije pivo ako jos iz flase... da ga ne ponavljam...
Cek da dodam jos i drugo sto sam hteo reci ako sam dobro shvatio... Je l' to za tebe uvreda ako ti neko direktno ponudi sex...?