Mislim da za degenerativni pojavni oblik ovog fenomene jeste kriva majka! E sad ako dečaci ne treba da vole majku, jer bouže moj treba da se i žene ili ne daj bouže da još dobiju i neku ćeru onda to treba da nas i uču od malena ....
Imam jednu malu digresiju .... okrenite se oko sebe ... pa pogledajte koliko odraslih dečaka šeta sa svojim majkama, a koliko devojčica
Mslm meneme to ne smeta al me smeta malo ovaj stereotip .... a jo više me smeta to što su najvetji pobornici ovih stavova žeMske koje od svojih mužjaka prave sinove ..... i utrkuju se da im budu vetje mame nego što im rodjene mame jesu
Pazi to su žene koje uglavnom nisu sigurne u sebe,i pre svega nisu sigurne u ljubav tog svog muškarca...Pa sve oko njega,uključujući i njegovu majku smatraju za potencijalnu opasnost.
Nijedan muškarac ne sme zapostaviti svoju majku zbog iskompleksiranih bubica jedne žene.
A na žalost takvih slučajeva ima...
Nisam .... nisam uopšte teo da ulazim na ovu temu ... (pogledatju) ... al iskreno bih voleo da neko obradi i ljubav majke i tjerke ... jer nesu svi muškarci najsretniji na svetu što je njihova draga sa majkom pa oni na miru mogu da rade šta im volja....
KrAafno mislim videh ti nokte ... i prstići, žemsko 1/1 ... al neš se ti od ove pesme leba najesti