da li kad kazete ne uvek mislite da?![]()
da li kad kazete ne uvek mislite da?![]()
kobojagi![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
pih... pravi odgovor bi bio... NE!!!![]()
kakvo trik pitanje..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Zenke ne bi ni odvoroile nego bi tu pala neka onomatopeja , kao mjau mjau ili grrr u zavisnosti kakva je macka u pitanju, divlja ili pitoma![]()
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
ccc...zene ti kazu sve pogledom ak' nisi zeno znala za to
![]()
usta vam sluze samo za ljubljenje a ako se neki od muskih i zaebe pa slusa sta iz njih izlazi ondaq i treba da razmislja kaki je pravi odgovor na triq pitanje koje postavih..... znaci, zene numeju da lazu i svaki yebeni muskarac sa gramom i po mozga u njinom pogledu ce da vidi dal' ga ona zeli il' joj mozak neki drugi konj proso na tacnicu...
dosta je foruma... uvek iste price...![]()
Sva sreća te i muški imaju oči..inače bi mogli da nas lažu kako oćeju...
Ma u pravu je ona Sani, parovi treba sam da se njuškaju i gledaju u oči, sve ostalo
pravi pometnju..
Večnost je čista sadašnjost.
ma ..ovo "kobajagi" i može da prođe..tema ima naslov je l teal ovo "ženke" mi nešto zapinje pa sve mislim jel to znači kobajagi žene
![]()
da( a sad otkud znas da sam sad kad sam rekla ''da'' u stvari mislila ''ne'' ?
)
to isto vazi i u slucaju
- draga,sta ti je
-nista.
-jesam nesto uradio
-ma nisi naravno.
prevod : mi u sebi kuljamo i vec pizdimo jer niste odmah skontali sta ste lose uradili,jer da nas zaista volite,vi biste to znali,te pizdimo jos vise jer nas jos i pitate.
Zašto većina žena misli da muškarci kada odgovaraju na njihova pitanja misle jedno a kažu drugo?
zato što one to rade, projekcija...![]()
i zato sto muskarci nekad idu linijom manjeg otpora..
koga i dokle volite da farbate?
sebe, a i platno...volim da experimentišem sa farbama![]()
ja volem glinu.... pa da ju oblikujem po mom liku.... aj ne zaebavaj no odgovaraj ko zenetina![]()