el ima neka da je varala svog muza/momka u vezi, i sad je u vezi, i zeli to opet ponoviti? cik sad..
el ima neka da je varala svog muza/momka u vezi, i sad je u vezi, i zeli to opet ponoviti? cik sad..
aaaaa..pa to je ,po meni vrlo kompleksno pitanje na koje treba dati i kompleksan odgovor ,sto zahteva vreme i prostor te smatram da bi bilo nezanimljivo..eto,si zadovoljan odgovorom/
a kad ga posaljes u prodavnicu i on dobar i 'oce da poslusa i ne buni se skoro uopste, al' uvek zaboravi da ti kupi il' sampon, il' cigare, il' mleko sto nije masno uopste a ti neces da ga saljes dva puta?
jel biste se naljutile na decka kad pravi rostilj i padne mu cevap na beton ispred kuce i on uzme i pojede ga?
Bi se naljutila ako ga ne poede, bem ga bantavog u ruke.
a jel se naljutite kad vas odvede u bioskop i kupi kokice i za sebe i za njega i vi mu kazete 'nemoj dve velike kese, mnogo' a on kaze 'nema veze, nije mnogo, znam ja' i posle ostane da se baci i kazete mu 'sta sam ti rekla, zasto me ne slusas?"?
meni je malo dve kesice kokica kad se gleda film.. tako da.. uglavnom bih kukala kako je malo kupio.. hahah :D
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
jel volite vi muskarac kad je nabildovan i kad nema liniju kao brus li, nego kao neki decko iz blokova sto bilduje najmanje 4 godine?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
a el cesto mastate o drugim muskarcima dok vas taj vas "ima", il ste totalno nemastovite?