da li kad kazete ne uvek mislite da?
da li kad kazete ne uvek mislite da?
kobojagi
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
pih... pravi odgovor bi bio... NE!!!
kakvo trik pitanje..
Večnost je čista sadašnjost.
Zenke ne bi ni odvoroile nego bi tu pala neka onomatopeja , kao mjau mjau ili grrr u zavisnosti kakva je macka u pitanju, divlja ili pitoma
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
ccc... zene ti kazu sve pogledom ak' nisi zeno znala za to
usta vam sluze samo za ljubljenje a ako se neki od muskih i zaebe pa slusa sta iz njih izlazi ondaq i treba da razmislja kaki je pravi odgovor na triq pitanje koje postavih..... znaci, zene numeju da lazu i svaki yebeni muskarac sa gramom i po mozga u njinom pogledu ce da vidi dal' ga ona zeli il' joj mozak neki drugi konj proso na tacnicu...
dosta je foruma... uvek iste price...
Sva sreća te i muški imaju oči.. inače bi mogli da nas lažu kako oćeju...
Ma u pravu je ona Sani, parovi treba sam da se njuškaju i gledaju u oči, sve ostalo
pravi pometnju..
Večnost je čista sadašnjost.
ma ..ovo "kobajagi" i može da prođe..tema ima naslov je l te al ovo "ženke" mi nešto zapinje pa sve mislim jel to znači kobajagi žene
da ( a sad otkud znas da sam sad kad sam rekla ''da'' u stvari mislila ''ne'' ? )
to isto vazi i u slucaju
- draga,sta ti je
-nista.
-jesam nesto uradio
-ma nisi naravno.
prevod : mi u sebi kuljamo i vec pizdimo jer niste odmah skontali sta ste lose uradili,jer da nas zaista volite,vi biste to znali,te pizdimo jos vise jer nas jos i pitate.
Zašto većina žena misli da muškarci kada odgovaraju na njihova pitanja misle jedno a kažu drugo?
zato što one to rade, projekcija...
i zato sto muskarci nekad idu linijom manjeg otpora..
koga i dokle volite da farbate?
sebe, a i platno...volim da experimentišem sa farbama
ja volem glinu.... pa da ju oblikujem po mom liku.... aj ne zaebavaj no odgovaraj ko zenetina