Prijatelj ne treba da trazi, pravi prijatelj vidi i...reaguje. Ali mora da sam promasio temu
Prijatelj ne treba da trazi, pravi prijatelj vidi i...reaguje. Ali mora da sam promasio temu
Vidim ja da dolazim iz nekog drugog vremena i gde samo sleteh na ovu temu
Све плаћам на време. Имам дуг за струју једино.
Био је велики па га смањујем по мало сваког месеца.
Позајмљивала сам ретко, мале суме и то искључиво од мојих...
Хиљаду-две на пар дана.
А другима позајмљујем колико могу.
Не размишљам кад ће да ми врате.
Кад год да врате, мени то дође ко неки добитак.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
meni je ta vrsta ponosa potpuno strana. novac tretiram kao nešto do dolazi i odlazi...a ne kao trajno dobro.
pristojno zarađujem i mislim da, ako nekome treba i mogu da pomognem - tu sam....previše ponosni ljudi na tu temu lako padaju u bedu, a beda je (za razliku od siromaštva) ipak porok (reče dostojevski, tek da se zna).
''ljudi koji manje imaju'' - šta to znači? manje u odnosu na koga?
где си пошла с крмељиве очи
Trudim se da racune placam na vrijeme,i uglavnom je tako.Kredit imam,redovno uplacujem ratu.Ali bilo je trenutaka kada nisam mogla,i posudjivala sam.
Takodje posudjujem novac,rodbini,prijateljima.Ne bih nikada mogla da kazem nemam ili ne dam,a da imam.
pa ne razumem kad svako ima manje u odnosu na tajkune
ma, ne razumem tvoj prvi kometar...nije bitno.
e ybg, kao ne razmijes? npr, treba ti novac hitno i trazis od koga ces posuditi- pitas nekog prijatelja koji ima lanac butika i on ti kaze "nemam brate, sve sam ulozio u robu, posao mi stoji bla, bla, posudio sam na 100 strana pa ako mi on vrati dacu ti" i sl dok onaj koji radi za mnogo manje kod nekoga, zaviri u svoju ustedjevinu (ako je ima) i da ti. missim, banalan primjer
Ако пријатељу позајмиш 20 долара и више га у животу не видиш, онда је тих 20 долара заправо сјајно уложен новац.
Имала сам тај потпис некад, али да намоменем да заиста нема везе с форумашима, већ ми се тако нешто десило овако, од неког од ког нисам очекивала...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.