Izgovor ne postoji![]()
Izgovor ne postoji![]()
ništa ne postoji..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Jeste![]()
Какви су ово изговори?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
i to sto kazes![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
pa pazi...nije lose tesiti se dobrim sexom![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
imam emocija samo prema dobrom sexu
to tesiti ide pod navodnike
može biti da ne gledamo na dobar sex iz istog ugla.
ocena zavisi i od sa kim. a to ne može biti neko ko je u tom trenutku legaoo kao melem na ranu... i pomalo mi je otužno plakanje na ramenu pre ili posle sexa. pod navodnicima plakanje.
haha
ne pricamo o istoj stvari
ja samo kazem da je dobro "tesiti" se dobrim sexom, nema veze sa ramenom za plakanje
a to kao bila sam u nevolji pa se nasao...blah...klise
e pa to da. ende
pa šta onda tupimo...![]()
a nemam pojma![]()
Kako ja na to gledam...
naglasak na JA , da ne b neko nasao da me ubedjuje u suprotno,to je moje misljenje ne svacije
postoji jel prevara tipa - video je,napalio se ,kresnuo
ili da je zavoleo drugu devojku
iako bi me drugo mnogo vise povredilo..pre bih zelela da je drugo,iako bi me puno jache bolelo i teze bih se oporavila jer bi i izdaja bila veca,...ali,bih bar mogla da ga gledam kao coveka. bar je imao neki dublji, ''vishi' , tezi razlog, emocije....dakle dokazao da nije neka zivotinja vec,iako me bolelo vise...on voli. tako bih bar mogla ako nista drugo,kao sto sam rekla,da ga posmatram i dalje kao coveka.
ali,ako je njegov motiv za prevaru toliko bedan,da je kresnuo neku cijeg se i imena ne seca, u mojoj glavi,on izjednacuje mene i nju- sve ono sto sam mu ja dala, ljubav,iskrenost,odanost,razumevanje itd, mene fizicki...... jednako... neka tamo leva. dakle sve sto sam ja..ne vredi nista,jer je jednako jednoj noci sa njom. I to jedan porazavajuc osecaj. Cak stavise, ona vredi vise od tebe,jer je u tom trenutku zaboravio na tebe da bi joj ga zabio medju noge. u slucaju da zavoli, makar kako bolesno zvucalo,i izdaja bila veca jos bih mogla da ga postujem nekako jer je motiv..''uzviseniji''...ima smisao ali ovo drugo...