junior ubo i dvojku 2,75 Inter -Juve ... cenim i Sosijedad-Real će bocne .... al ovaj Getafe protiv Valensije nesam verovao u dvojku ... al za 50 dinži nema veze
junior ubo i dvojku 2,75 Inter -Juve ... cenim i Sosijedad-Real će bocne .... al ovaj Getafe protiv Valensije nesam verovao u dvojku ... al za 50 dinži nema veze
da me je sin poslusao i odigrao na arsenal umesto na celzi,dobio bi..posto sam ja lupala a on upisivao..ovako je odmahnuo i rekao pojma nemas..posle dosao i kaze,da ne poverujes,arsenal pobedio..
Dal cu sad da stignem da odtipujem? Vratio sam se u krevet i odrapio turu. Sinoc sa pregledao ponude i odlucio se za rukomet. Imam tipove na papiru pa kad se sredim odoh da uplatim. Posle cu ostaviti sta sam odradio.
Sve sto kazem potpisujem
Bolonja - Atalanta 1 (3:1)
Leirija - Setubal 1 (2:0)
Budjovice - Pribram 1 (4:1)
i padnem na glupi De Grafsap-Vitese 3+ (0:1) na kvotu 1.60 za 4.000 soma
Ajax - Dinamo 1...............(1.43)
Bajern - Napoli 1...............(1,27)
Benfika - Bazel 1...............(1.33)
Inter - Lil 1......................(2,00)
Mancester - Galati 1..........(1.08)
Trabzon - CSKA 1..............(2.45)
Viljareal - M. City 2............(1.60)
Kurs: 33.13
ulog 30,00 kruna
dobitak: 994,00 krune
Bonus Expert 25.000 kruna
ukupno:25.994,00
( i puknem na Nulu Trabzon-CSKA)
A razmisljao sam da dam Nulu.
Sve sto kazem potpisujem
mogli bismo da opletemo i koji tiket?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...1,2,4,19,5,3,8
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Rile, ja sam juče sa ortakom izlupetao sistem 3 od 4:
Fulham
Hamburg
Sampdoria
Brechin
Sve tim1 2+ I, očekujem da prođe 0 od 4
Ricky, šta da ti kažem, rasulo. Sledeći tiket je tvoj
moj je pao... na leverkuzen sam odigrao tm12+ i gg... sad da pogledam neke francuze, mozda moze i da se oseti neka sto ce dodci u gg3+ ili kmb 1+I i 1+II... nisu lose kvote tu...
Ako već igraš ta ludila od golova kao i ja, vidi Čileance i Meksikance. Neću ti reći šta sam igrao gg1 jer mogu da ti zamračim tikete
uglavnom spojim 2-3 utakmice tm2+ i gg, kvote iznad tri... ili gg3+... fiks retko odigram, uglavnom gadjam samo jace kvote... i oni brazilci su ludi, kod njih se nikad nista ne zna...