Čiji deo tela ?
Naslov ti je dvosmislen
:raz_114:
pa svoj deo tela
Onaj koji je najlepši i najkorisniji istovremeno
Hm... Kosu, oči, listove i prste na rukama.
Nisam baš neki narcis, više sam samokritična...
Lepo lady
zaboravila sam da stavim, deo koji najvise volite na sebi i za koji dobijate najvise komplimenata
volim kod sebe svoje lice i grudi
Ono sto ja najvise volim je kosa a ono sto drugi vole, prEmete, komplementiraju je cela figura sa akcentom na grudi.
mogla si to i vako
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
tudje ruke na sebi
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Mozak
čiji
Volim samo u sebi.
Mozak
Ja ne volim da mi je mozak izvan glave,svršeno se "nadopunjujemo" kad je unutar nje..
Na svom tijelu najviše volim "usta" ,a na sebi "pidžamu"...
Na sebi?
Volim sebe celu..narcis nad narcisima
Ako baš nešto moram da izdvojim, kosa mi je zaštitni znak.
offtopic: Skoro sam čitala članak kako su devojci "ukrali kosu".. ladno joj neko mačetom odrezao kiku dok je čekala autobus, verovatno da bi prodao posle kosu za dobre pare... odma' sam se naježila od priče !
pa nije tako strašno.. kosa uvek može ponovo da poraste..
Večnost je čista sadašnjost.
pa sta da vam kazem,,kod mene je sve to tako lepo uklopljeno,sastavljeno,poredjano da ja sve voleeeem.gledam eto,sad sam u dilemi,prstice na nogama..leeeepiiii,volem ih..pa gledam noge,listove,vretenaste,butine,lepo izvajane od voznje bajsa,lepo cuci suknjica preko njih,farmerice..bacim pogled pozadi..sve ok,volem,idemo dalje ,struk ,taman ,kako ono kazu,obuhvatis rukom,dakle i to volem na sebi,pa eto prednjica ...i to tamaaan.vrat,japanci bi dali peticu a ne neko drugi,kosica svilenkasta,sredjena,okice plave..njih baaas volem,nos prcast,vidi se slovensko poreklo,jao sto njega vooolem,usne ,e i njih bas gotivim,uhhhhh..eto ,kad postavite takvu temu....pa sta ja da izaberem kod sebe takve da ne voleeeeem.