Ćuti, moj sve pobacao sa terase jedan dan , iznervirao se što ja to nisam do sad uradila, tako tipa kutije , prazne saksije...ja sve mislim ajde može da zatreba, i onda je on sve tako bacao, bacao, brdo nekih stvari...(bilo ga sramota i od komšija što se vraćao više puta, kaže noću će to da radi ubuduće )...i posle je bio srećan kad je sredio.
Ako je sredio, neka je, digo je bespotrebnu frku... kaže da nije mogao drugačije, onda bi ga ja sprečila da baci pola stvari i onda ništa ne bi uradio.... (s jedne strane je i u pravu )
Anđelice, pošalji mi zeta na par dana vamo, sve da pobaca.
Konan i ja smo oboje ko hrčci. Samo skupljamo gluposti.
Večnost je čista sadašnjost.
menjam sijalice na plafonjerama, kontaktiram sa majstorima i serviserima, sama sebi kupujem ruže za rođendan ...o ostalim datumima ne vredi ni govoriti
где си пошла с крмељиве очи
ode s proslave kod tuđe žene, kolegine, na vrata i tamo spava... pa da ja to uradim, odrekao bi me se preko tv-a
vikendom samo sedi i blene u tv i komp...
ma ne smem više jer ću se ozbiljno zapitati šta tražim ja u toj priči
Kumo jel to iz nekog filma.....
Lele, lele.. spavao kod koleginice...
Mene da je Konan tako obruko pred koleginicom, ja bih se razvela.
jadna žena..
Večnost je čista sadašnjost.
Jeste kume, ja igram i glavnu i sporednu ulogu i statiram kad zatreba
Kumo ti znas da je moj specijalitet da igram bastovane pa ako ti zatreba jedan tu sam
Primljeno k znanju kume
E tako mu i treba kad ne zna gde mu je kuća
мм се увек нуди да иде на пијацу кад има да се донесе 4-5 ствари ..а кад има двајес кила да се довуче - или није ту или има нешто под хитно да уради и тако
nabedio me da sam mu jutros sipala so u kafu
a nisam, majke mi poremetila mu se čula načisto.
ovaj moj danas došo sa posla,najeo segi lego boli ga uvo
ako ne bude mogo noćas da spava,ja ću dabudem kriva što sam ga nešto iznervirala
Moj je stalno u nekim daljinama..pa kako da ga ogovaram kad ga nikad nema
a i ne bunim se
ja zbog svog trenutno ne mogu da palim radijon, sedimo za istim stolom uvek se razvredni i uzme nešto da popravlja kad nije vreme za to
uh štome nervira kad se šeta po sobi ovako kao sad npr i kao razmišlja nešto
a kad gledam horore stalno viče joj utišaj to, ne mogu da slušam ta dranja više
to sedešava čak i kad stavim slušalice
Pre neki dan me iznervirao baš
Nešto mi reko da uradim a pri tom totalno nerazumljivo mromrmljao , nisam ni znala na šta je mislio i kome je reko i tako se kao iznervirao kao ja sam isključena, izgubljena , gluva .... kao nikad ne slušam šta mi kaže ...Pa sam se onda ja iznervirala ....Ali sam mu posle sve lepo rekla...
Rekla sam mu da ne budi u meni ono najgore, već da treba ono najbolje , jer ni ja njemu to ne radim.
I baš mi svaka čast ...
Iznervirao me i sutradan, al sam se isto lepo branila