neume s decom ....nema poima kad treba da ih grdi kad treba da se smeje ,.....izludjuje me to ....Jelenu je raspekmezio do bola i kad god se pobiju on ne pita koje kriv samo se izdere na Stefana ....
neume s decom ....nema poima kad treba da ih grdi kad treba da se smeje ,.....izludjuje me to ....Jelenu je raspekmezio do bola i kad god se pobiju on ne pita koje kriv samo se izdere na Stefana ....
ako je raspekmezio a sinu samo objasni da očevi uvek štite ćerke više nego sinove, da je to uvek i svuda tako
došao juče nadrndan sa posla, pitam šta je bilo, ništa nije bilo, gladan sam, 24 sata nisam jeo pa što nisi jeo? zato što se nisi setila sinoć da me pitaš da li sam gladan šta reći, koju poruku poslati obično kad je neko gladan, uzme pa jede
Sem pukćanja nem poima
Ne mogu da pisem. Ne znam odakle da pocnem, skocice mi pritisak.....
budi nežna prema sebi, pa i prema njemu
Legal Alien
Vise se ne zalim, sto moj da bude gori od vasih ja ga birala
Tako Fajf, same smo birale. Moj je lep, mnogo lep, valjda od spavanja cula sam da kazu valja spavati za lepotu. Bem li ga jesam li dobro cula. Evo necu ga ogovarati, nemam sta da kazem. Ili spava ili nije tu. A da, on brine o psu, ujutru vezivanje, uvece odvezivanje. Malo li je.
Sto jos zena da pozeli treba da smo srecne sto su tu
Oh be. Ja bih se udala ali da ne zivimo u istoj kuci. Procitala sam ovo negde
El mogu da ogovaram samog sebe !
ovo gore nisam pročitao nego je to živa istina i dobro rešenje za sve sa dužim bračnim stažom od oko 10 godina
žena da nema koga da ogovara to ne biva
evo čak i tinu ogovaram a nije mi muž