Pa,niej mi ljubav
ali mogu da kazem da je on na neki nachin ono sto ja zelim da budem,divim mu se. Ima zivot koji ja zelim i kakav sam ja imala i kakav zelim opet da imam.
on je onako...daredevil,zivi kako hoce i radi sta hoce,brz zivot,adrenalin, divlje dvesta na sat,nepredvidivo,drugacije,..a ja za tim zudim... jedina olaksavajuca okolnost je sto sam upisala nesto sto donekle daje takav stil zivota,u pozitivnom smislu ali,meni to nije dosta
ono cemu se mozda najvise divim je ta njegova mogucnost da bude ''it'' muskarac, da ga svi znaju,da on svakog zna ali,da drzi moc i da je neko koga svi postuju,koga se boje,na koga gledaju kao mocnog,koji sa lakocom ostvaruje kontakte,ocu reci, popularan je strasno, a ja uopste nisam,cak stavise,uzasno sam nepopularna
jednostavno,generisem takvu energiju,ja,da se nadjem na nekom skupu, ljudi bi zbog neceg bili na iglama malo dok bi mi se obracali,ili onako,pogledi ispod oka,oprezni, suzdrzanost,kazu da sam ''cudna'' , kao da im bas i nije drago sto moraju nesto da mi kazu,sve nekako,...neprijateljska energija,ne govorim to za ove koje me znaju vec kompletni stranci itd dok on... on je faca,svi ga gledaju sa strahopostovanjem, ''ima ime '' , sve to drustveno mu ide prelako dok meni...ne, i zato mu cak pomalo i zavidim
zavidim mu i na umecu da bude dobar sa nekim koga i ne voli, na primeron mi za nekog kaze ''ma to je kreten '' al kad tog istog vidi bude '' de si care sta ima'' a ja to ne bih mogla ni za zivu glavu,kad nekog ne volim,ne obracam mu se,i ne mogu nikako lazno da se smeskam,pa makar mi prezivljavanje zavisilo od toga,a nekad je i zavisilo