Ja bi rekla da se vi ič ne razumete
Mislim da jedno priča o rasturanju svog a drugo o rasturanju tudjeg braka
Ja bi rekla da se vi ič ne razumete
Mislim da jedno priča o rasturanju svog a drugo o rasturanju tudjeg braka
Stvar je jednostavna, ponusi mu rasturanje braka, a on neka odluči
Ako ima decu koju napušta, ja bih se zapitao kakva je to osoba u suštini, mada ni tada ne mora značiti da je loš čovek u pitanju, zavisi od strahovito puno faktora.
Ako mu je žena ušla u brak preko dece, pod pritiskom, onda će jako lako tu istu decu napustiti jer ih nikada nije želeo, to je sasvim druga situacija u odnosu na onu kada je
avojevoljno ušao u brak, zasnovao porodicu, dobio decu, pa sada sve to rastura bez nekog realno jakog razloga, to je jako loša osoba, koja nnije vredna ni prolazne veze
da,uzeo si mi reci iz usta,to sam sledece htela da adresiram
pre cu voleti coveka koji odoleva ne smao mojim napadima iako znam da zeli, jer on vec ima kvalitete koje su meni priimarne da nekog zavolim : lojalnost,odanost i tako dalje i tako blize,neko neko ko bi pristao iz prve,i uskocio u ljubavnicki odnos samo tako,tu nemas sta da postujes,surovo ali je tako
ali si rekao da to zavisi i od drugih faktora,ali ja govorim o onom najnormalnijem,dakle coveku koji se ozenio osnovao porodicu i onda krene da luduje
a mora da postoji razlog?
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ma ima i ono rasturanje iz sporta
pa mozda je nekom dosadno xD ili ga smara da svaki dan ide pravo kuci.. zena, deca... chavtanje.. dosadilo mu.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
to je i najgori ''razlog''
od svih stvari, ''bilo mi dosadno'' katapultirala bih ga!
pa ne znam.. kazem samo. nisam jos bila u tim vodama, pa nisam u stanju da kazem nista vishe.
ali ako ne ide.. onda ne ide.. najbolje to rascistiti odmah. bez otezanja.
i .
Nesređena i nepouzdana ličnost koja se "malo" izgubila u životu, posebno ako ima decu, narušava njihov mir i napredak sa svojim ponašanjem, ne daje nikakav uzor i daje im jako loše temelje za vlastitu budućnost, jer kao i uvek, sve polazi iz kuće u kojoj se odraste, to su temelji, ostalo je samo nadogradnja u 99.9999% slučajeva
Ova Raisa k'o da je prošla šes brakova
Oprosti joj, mlada je.. udaće se i ona nekada..
Inače ja sam uvek više volela stavove koji se zasnivaju na ničemu, od onih koji se zasnivaju
na iskustvu.. nekako su zabavniji..
Večnost je čista sadašnjost.
Pa da zaključamo onda temu?
Večnost je čista sadašnjost.
Mene je sokiralo pitanje :"Zasto rasturas brak,sta ti fali,pa nisam te nikad tukao??" Dakle,moji razlozi za rasturanje i njegovi su dijametralno razliciti...Ne volim te jbt..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....