Pamentni, glupi, opravdani, neopravdani...
Koji su?
Pamentni, glupi, opravdani, neopravdani...
Koji su?
Večnost je čista sadašnjost.
Ja kada dodjem do te tacke, uvek nadjem...pravi razlog ali, tvrda je to rabota, lakse je odustati, bolje rob u poznatim rukama nego...lutalica.
pu, pu, prvi, ne mirise na dobro
ima onaj gadan '' ali mi se volimo '' iz sebicluka
postoje stvari koje su puno bitnije od ''njiihove ljubavi '' ,a osnova prave ljubavi je nesebicnost
ne moze se sreca graditi na tudjoj patnji i suzama,ne moze,sve ide okolo puta tri
Prava rečenica, bravo
Ne znam koji su dobri i opravdani razlozi ali evo na primer neki neopravadan...Ako se supružnik napusti zbog nekog drugog recimo, teško da i ta druga veza može da opstane, jer uvek bi bilo prebacivanja i osecaj kao da nam je taj drugi više dužan i mora više da nam pruži samo zato što smo zbog nekog ostavili i to bi tu drugu osobu ugušilo...eto to je neko moje razmišljanje za taj primer. Znači nije opravdano da neko ko nema generalnih problema sa partnerom iz nekog hira rastura brak...
Mogu verovatno da se ti razlozi povežu sa moralom znači šta je moralno /nemoralno...
au.. onda bi svi brakovi ovog momenta trebali da se rasture..
Večnost je čista sadašnjost.
Ne znam možda onaj kad ti je svaki momenat kad supružnik nije pored tebe lepši od onoga kad jeste
Sada videh da smo na ozbiljnoj temi (podforumu)
Moja vidjenja iz rl-og iskustva.
-nezrelost Partnera
-povrsnost
-nedostatak komunikacije
-jednostrana sebicnost
.....
a svi mogu opstati ako se ...nadoknadi komunikacija i...zeli se
mozda nedostatak ljubavi..
Nije iz drugih vremena,osnova za rasturanje braka je sebicnost, sebicnost odaje da to nije ljubav
Super, nisi sebična i voliš nekoga pa ga pustiš da radi šta god želi i kako god želi.
A njemu padne na pamate da pored tebe ima njih još nekoliko, da li ćeš ga ostaviti ili ne ?
Jer nije sebičan uvek tebi vraća se i ne laže te, kaže ti za to što radi.
Ili ćeš ga uskratiti za te njegove izlete i samim tim priznati da si sebična prema njemu ?