Разлика у годинама између партнера је битна или не?
Када јесте, а када није?
Разлика у годинама између партнера је битна или не?
Када јесте, а када није?
Večnost je čista sadašnjost.
Razliku u godinama različito prihvatam u zavisnosti od životne dobi...
Nije isto recimo 15 godina razlike ako ona ima 15 a on 30 ,
kada ona ima 25 a on 40,
i kad ona ima 35 a on 50 .
Što su oboje stariji ta razlika se nekako više toleriše.
Dobro, a da li smatrate da je neko sebičan ako se upetlja u vezu sa nekim dosta mlađim?
Ljubav ne gleda na godine, mislim ako se ljudi vole , slažu stvarno godine nisu bitne, ali nekako mi je normalnije i lepše kada je muškarac stariji , naročito ako je već veća razlika u pitanju... čudno mi je kad je žena puno starija od muškarca
Pa da.. ja sam baš primetila da se u takvim vezama onaj ko je stariji jako trudi
da pruži svoj maksimum... kada nema te presije, ljudi se i ne trude naročito..
Zašto bi bio sebičan...oboje su dobrovoljno pristali na to...ima žena kojima odgovaraju mladji muškarci,ja ne bih nikada mogla biti sa nekim ko je mladji od mene.
Pa i ne treba, taki su još maloletni...
Polako, ima vremena.
da ti ja ovo objasnim
to je prositeklo jer sam ja rekla ako neki konj od 35 ozeni neku od 20 da je sebican
jer bas zato sto je stariji od nje treba da zna bolje,treba da zna da '' oboje su pristali na to dobrovoljno '' pogotovo u njenom slucaju ne vazi jer je dosta mlada,i ne zna sta radi
lepe su bajke,ali treba biti realan,u vecini slucajeva one od 20 godine i kad kazu ''da obozavam te smamo tebe hocu'' prvo verovatno to nece misliti i sa 30 godina
Bez obzira na neke rezerve, mslm da u tome što dvoje ljudi, pružaju ljubav, pažnju, razumevanje .... i obostrano uživaju u tom pružanju i primanju, nema ništa sebično .... naprotiv
Nista neuobicajeno, bilo i uvek ce biti. Sam spadam u taj deo drustva.
ako kako ne kontas da ti treba da budes pametniji sa 30 od onog sa 20
pobogu
ti si proziveo zivot, prosao velike ljubavi i patnje,proemnio hiljadu devojaka,zavrsio faks,zaposlio se,raskidao,plakao, zezao se, dostigao zrelost,nabavio stan,borio se sa racunima, odrastao i te svo to sto je u sustini zivot, treba da uskratis jednoj devojci od 20 ,pa nemas sedam godina, trebas biti vrlo realan i jako dobro znati da vrlo verovatno, ti neces biti taj koji ce za deset godina biti njen muz
to ce verovatno biti neki drugi muskarac,sa kojim ce imati decu itd ne ti