Zato što si iznad tvrdila
E, vidiš, isto tako i ja sa istim procentom verovatnoće mogu da tvrdim da će se za deset godina voleti još više. Razumeš?A ako hocete obrnuti primer,evo,vi imate 35,i zeli da vas ozeni vas decko od 20 godina. bajke i ''sve je moguce '' na stranu,jer to nije realnost, realno,ali stvarno,realno da li vi mislite da ce on vas i dalje voleti i kroz deset godina?
znate i sami da nece.
Poenta: nemamo pojma šta će biti, već su naše 'prognoze' obojene ličnim afinitetima, primerima, razočaranjima...
Godine nisu bitne, jer linearno vreme realno ne postoji![]()
every year, every week, every day, every memory
Stani bre, zašto sad hraniš njenu tvrdnju da je u pitanju nešto lično, pa u to još ubacuješ i neki aspekt 'obojenih'... kad je jasno da nije bilo lično?
Čovek je lepo pitao da li je njen stav obojen ličnim iskustvom... ništa strašno da bi se tako odreagovalo. Slično sam i ja provukao kroz moj post... pa?
Nema smisla bacati raspravu na to polje... kad razloga nema.
Што се мене тиче, јесу битне.
Не, немам лоше искуство.
Никад ме нису привлачили много старији а сад ни млађи.
Али. већ сам писала на ову тему.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Sto se mene tice, imam problem ako je tip mojih godina.
Najmladja verzija je stariji od mene 8 god, najveca razlika 14.
Mogu samo sa starijim tipovima i to je to.
To bre... padni mi na grudi...![]()
To pravilo ne važi za umetnike..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
utešno
pa ovako, sad ozbiljno da kažem nešto na temu....moje je mišljenje da ni jedna prevelika razlika nije dobra, pa ni ona u godinama...slaganje je super, ali...kao i svako slaganje - ne može večno da traje i to ne verujem da ima veze sa razlikom u godinama.
više ima veze sa odnosom dvoje ljudi koji su u vezi, braku, štatijaznam... inače, može da se desi da je stariji u vezi pažljiviji, strpljiviji, da ima bviše razumevanja za ''ono dete''.
kažem - može da se desi...ali, kako godine odmiču - dete u vezi raste, odrasta i shvata da ovaj stariji i nije baš nešto mnogo stariji (i strpljiviji i pametniji, etc).
dobra je stvar što ovakve veze teško pucaju, teško se kidaju. zašto?
pa zato...mlađi sve vreme odrasta, a stariji - stari i kad bi se možda nešto i promenilo - ne vredi. ko još starca (ili staricu) ostavlja? samo nečovek.
sa starošću dolaze i bolesti i još kojekakve muke...i tu se odnos dvoje ljudi produbljava u još jednoj dimenziji razumevanja.
dakle, te veze nisu obligatno super, ali mogu da traju....više nego veze između vršanjaka.
где си пошла с крмељиве очи
Nema pravila. Misljenja sam da razlika nije bitna, posebno u godinama i sve to polazi od stavke, skoro sam citala, da zene koje biraju starije muskarce, uglavnom traze neku sigurnost....mozda.
Da li je neko iskusan i zreo nema veze sa godinama, a sta uopste znaci biti iskusan i zreo, kako se to procenjuje?
Poznato jeste da se stariji muskarci vise vezuju za mladje zene i to je prirodno tako na neki nacin< a da su te veze dugotrajnije nije tacno
jedino je lose ako je jedna strana iskusna a druga neiskusna, moze da bude nerazumevanja. Ljudi traze izazov, prosto je to tako.
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Bitne su godine ali mnogo je bitnije koliko su ljudi svesni toga šta mogu da pruže i šta im treba.... i fala bogu pa ova je ova tema otišla u pravom smeru, onom da svako sme da iznese svoje mišljenje, i da to što se neko sa nama ne slaže ne znači apriori da je to razlog za svadju ....
Eh ... Sandi!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...