Mislila sam da bi ovo bila tema gde bismo postavljali karte slavnih licnosti ili bilo koga,kog zelimo,da vezbamo zajedno da gledmao
za pocetak
http://i52.tinypic.com/f0yh54.gif
Prvo sto se uoci iz njenog natala je da nema planeta u vodi. Vodeni znaci su rak,skorpija,ribe, i nedostatak i odsustvo makar jedne planete u ovim znakovima,generalno,oznacava osobu koja nije emotivna,saosecajna,osetljiva,osecajna... sto je sumnjivo jer je ovde u pitanju licnost koja je navodno bila poznata kako je bila duboko osecajna,ali,cim joj se povrsinski pogleda natal, ne vidi se ta saosecajnost jer nema odakle da dodje ( nema vode u natalu )
pritom,ima zato sest planeta u zemljanim znacima ( racionalizam, pouzdanost,sigurnost,materijalizam,ljubav ka zemljaskim stvarima,hedonizam,sebicnost )
ne samo da ima sest planeta u zemljanim znakovima vec vladar njene deset kluce ( deseta kuca vlada vasim poslom,karijerom ) je Venera u Lavu ( voli luksuz,ovozemaljska zadovoljstva ) pride u osmoj kuci ( tudje pare, ili pare stecene preko drugih ) na skorpijskom stepenu. vladar deset kuce u osmoj kuci je slika i prikaz sponozure,jer doslovno sedis i ceka su osmoj kuci ( drugi ljudi ) da bi dobijala prihod,odnosno zaradu, a venera u lavu,voli luksuz,ali u ovom slucaju,od drugih ljudi.
njen ''posao'' je bila briga i odricanje, ali Venera,koja vlada njenom karijerom,je u Lavu,Lav zeli paznju,znacaj,luksuz,ne odricanja.
generalno,karta joj odise hladnocom,i naglasenim intelektom.
Njen položaj neptuna....kod nje je isti u sedmoj kući i pravi 90 sa Mc-> lažno prikazivanje javnosti. MC je kako vas svet vidi, Neptun je planeta iluzija
a pri tome je jupiter (religioznost) na samom Mc pa nije ni čudo što je svoju slavu stekla preko religioznog delovanja
ako zanemarimo kuce,njihove vladare i sl. i gledamo samo planete
vrlo uocljivo je MO 0 SA-ovo je slika stare kuce i pokucstva,sve je ovde staro,oronulo,mizerno,zardjalo,polovno,oskudica,si vilo,beda,stednja,odricanje...Ona je ocigledno sve te ustanove smatrala svojom kucom,otuda i takvo ponasanje(sa zardjalim instrumentima i sl.)...Ovo je i slika nje same-mada ne treba zaboraviti da Saturn trazi kvalitet(zato je ona,npr., za sebe birala najskuplje i najbolje bolnice).Na ovu konjukciju NE pravi sekstil-bolnice i sirotista su zaista vrlo oskudno opremljene,bedni uslovi...
Ova zena je bila na prvom mestu posvecena Bogu kao DUZNOSTI, a ne kao ljubavi, o tome govori ova jaka devica.
O sluzenju.
osim toga tu je i So 120 Sa, duznost opet.
me 90 pl je jos jedan dokaz surovosti, ali sobzirom da Me vlada sedmom, opet je mislila da je njena duznost da se nosi sa svim tim uzasnim stvarima, a nije umela najbolje....
Ne u sedmoj moze ukazivati na "udaju" za veru ,ali opet udaju koju nije sustinski prihvatila jer je 90 vladar asc...
Jupiter u vagi u 10 zeli pravednost i popularnost, sa vladarem u Le zeli i znacaj, a ne beskrajnu zrtvu...
ali "majka", Ne u raku, mora...
gledajuci ovu kartu sklonija sam da poverujem da je pravila grozne stvari iz fanatizma, iz slepila, iz gluposti i ogranicenosti, nego kao neko ko je cinican i pokvaren...
Vladar V Venera otisla u Lavu u VIII,pa jos na 8.stepenu....Iako je ova VE u Le dobra,mislim da zestoko oslabljena samom pozicijom u kuci i na stepenu smrti,pa jos kvadrat sa retro SA...Vrlo lose za decu koju je negovala...Ako gledamo samo kroz planete ME(kao planeta dece) u svom sedistu,ali kvadrat PL koji je jos u Ge!!!Kako god okrenes u ovom natalu se deci vrlo lose pise...
A to sto je zagovarala zabranu abortusa u siromasnim zemljama-pa zar generalno nije propagirala mucenje,patnju i bol?Venera kao dispozitor vladara njenog podznaka otisla u sadisticku osmu kucu
Ovde je takodje bitno da gledate Plutona,koji utice na mase,ovde je u sedmoj kuci ( drugi ljudi,sto moze znaciti vrlo mocne ljude na vasoj strani ) a pluton,koji vlada znakom skorpije, vlada njenom jedanaestom kucom ( kuca prijatelja. ali buduci da njima vlada znak skorpije,to su skorpijskin prijatelji )
nastavice se