došla
sad će onaj što se nameće![]()
došla
sad će onaj što se nameće![]()
nece, samo cakani doso
Sace jopen neka zeMska![]()
Naravno
Sad opet neko![]()
sad nece niko osim mene
Aj neka lepojka![]()
Ooooo, hvala Cakani...
Eto neko ko obožava svoju gospu...![]()
ništa lepše od naše seljanke
neki komplikovani sad...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Daaaa![]()
Neko možda nervozan...![]()
mi smo svi jednstavni))
neko ko bas bas voli da se hvali![]()
nema vremena cakani
aj sad neko u papučama...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
E taj sam...
Neko pametan....![]()
ne nosim papuce al jesam...papucar
Aj sad neka Dama![]()
pa nisam bas, al' ajde..
sad ce onaj sto voli na svoj nacin![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kako me samo nadje
Sace opet Dama![]()
mozda ce sada neka dama![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ti si Dama
Sace neko drugi![]()
Ma daaaaaa
A sada neko ko nije bio neko vreme tu![]()
ma ja sam kao sitan inventar
sad ce nasa vodolijica![]()
ipak ovan
ajd sad neko romantican
Romantična horoskopska riba...
neko ozbiljan...
nisam taj...
moja seka?