Neće, ide se ljubi.
Aj Nedo, al´ sa shaumom![]()
Neće, ide se ljubi.
Aj Nedo, al´ sa shaumom![]()
marko
aj sad dirka![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
e nećenego ja
a sad će tiberije.
где си пошла с крмељиве очи
e neće
saće mica
jok :cruz:
sad ce marko![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ma jok
sad će pričalica
opet moja dirka![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
eve me
aj sad neko koga volEm![]()
tuj sam
aj sad neko ko me voli![]()
evo me
a sad neko ko voli da telefonira![]()
![]()
aj sad neko ko je mudar![]()
mogu l ja
aj sad neko ko je emotivan
Neko nezainteresovan?
neko zainteresovan![]()
uvek
neko veseo![]()
Neko ko se bavi astrologijom?
neko ko voli zvjezdano nebo![]()
i zvezdanu prasinu..
neko ko veruje u bajke...
neko ko veruje u ljubav..ajmooo![]()
ju gde me nadje
neko ko me voli![]()