A da ga ti prodrmaš malo?
Ajde, drmaj opet.
A da ga ti prodrmaš malo?
Ajde, drmaj opet.
Šta da drmam...
Cruz...![]()
Ona bre. Zna šta i koga.
Aj Kruzo.
Ma jok...
Možda sada Cruz :cruz:
koje da drmam?
ajde sago, marko opet zaspao :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Aj...
Možda Narcis...![]()
I on zaspao.
Neko budan?
Budan
Cruz...![]()
Cruz
Ajde Caky.
romeo spava, mozda ce saga.. :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Jeste, ja sam...inače sam zauzeta..pričam sa Sunđerbobom...
Marko možda....![]()
cek dok spremi veceru...![]()
Možda
Sago![]()
Jeste...![]()
Možda Marko ili možda Tibi...
Ja ću, on se izlogovao.
Kruza isto, dakle Saga.
Jeste, ja se kao malo igram...sad...
Aj Marko, ako ti nije dosadilo...![]()
Misliš, ja tebi ti meni?
Ajde onda.
A jeste..
Ne mislim ništa...ja nisam nešto pametna...
Aj' Marko, još jedan krug...ako si voljan...
Jesam.
Ti? Bez razmišljanja.
Ma jeste...scio me nihil scire...
Možda opet Marko, ako se nije smorio...