aj ja
Sace Carapica![]()
aj ja
Sace Carapica![]()
Kad porastem biću cakana
nisi pogodio
sad ce Tibe da ispravi sto je zaboraviJJJo![]()
ocu Djevojcice
Aj sad ti, da te bolje upamtim![]()
Kad porastem biću cakana
aj
aj Tibrislav dav'dim jel upamtijjjjo![]()
neko raspevan![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nisam od ti
Aj sad Cruz:cruz: mozda sada pogodis![]()
Kad porastem biću cakana
Ma neeeee
Možda sada :cruz:
romeo :raz_099:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sad si pogodila
Aj sad uskakac Saga![]()
Kad porastem biću cakana
Daaa
Cruz...![]()
jeste
sad opet saga![]()
Mogao bi Alfa mužjak Romeo?
Ja sam za Cruz ili Sagu![]()
Kad porastem biću cakana
Ja
Sada možda Romeo![]()
upeca se
Aj sad alfa zeMska![]()
Kad porastem biću cakana
Ja ti ne znam šta ti je to...
Možda :cruz:
ode Cruz
Sace alfa Marko![]()
Kad porastem biću cakana
Saga ili ti, jedini ste koji pišete![]()
ja bi da Saga oce, al...
Sace ona, vec je na putu...Sagooo![]()
Kad porastem biću cakana
Pa daaaaaaa
Marko, ako je raspoložen...