nisam, nesto mi se ne da
hajde marko :cruz:
nisam, nesto mi se ne da
hajde marko :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Hajd.
Saga?
ne moze trenutno, zbunila se)))
aj jos jedan krug i razlaz![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Može.
Aj neko, lud ili zbunjen.
moze oba?)))))))))))))
ajde marko![]()
Zbunjena je zauzeta
Aj sad neka Dama![]()
Kad porastem biću cakana
Može
Aj neki džentlmen...
Mislim da svi znamo ko je to, ajde Tiberiuse.
nisam od tih, al da ga zastupim
Aj sad neki pravi dzentlmen...Marko npr.![]()
Kad porastem biću cakana
eo ja, ja sam parvi dzentlmen
sad neko mnogo pametan..![]()
nisam od ti`kako je bilo?
Aj sad taj pametan![]()
Kad porastem biću cakana
pa to defninitivno nisam ja, al bilo je super
aj sad stvarno neko pametan..![]()
Тај сам
Ајде сад неко продуховљен
Право у мету
ja sam na putu da se pomonarhim, valjda se i to racuna
Ajde sada neka Dama![]()
Kad porastem biću cakana
ajde
ajd sad neko ko polazi na spavanje![]()
taj sam, al moze da potraje
Aj sad opet Carapice![]()
Kad porastem biću cakana
aj jos jednom pa odok u aljine![]()
ajd sad neko da mi pozeli laku noc![]()
ja mogu samo da ti pozelim "dobro jutro"
neko nenaspavan?
ja![]()
neko sa osmehom za dobro jutro
atom ant?