Jaaaa
Sada neko ozbiljna...![]()
Jaaaa
Sada neko ozbiljna...![]()
a mogao bi i zemljak :raz_099:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
mogu se preselim
ajd sad neko da trazi damu![]()
Otišao je na spavanje...
Sad neko ko voli da se igra...
jel mogu ja
e sad bi mogla Cruela, nie odavno![]()
Ne bi mogla, ja bih mogao.
Neda, sigurno.
da te ne razočaram,sigurno
sad ćeš ti da mene ne razočaraš![]()
hoce, ali posle mene :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ajde kad navaljujete.
Mogla bi Babsi nešto da kaže?
ajd sad![]()
opet ja
mozda ce sad marko..?
neće
a sad će neko ko nije dugo
ne mogu ja dugo da izdrzim
cini mi se dirka ce, sve su sanse![]()
jesu,evo me
ajd sad neko ko čeka male mace![]()
cekampet dana vec
ajde dirka opet pa kud puklo da puklo![]()
evo me![]()
ajd ti čarapice dok ne dođe cruzili dok ne dođu male mace
![]()
aj' oću
jel stigla cruz, posto mace, kako je krenulo nece jos dugo![]()
Ne znam...
Aj sad neko treći...![]()
dosla :cruz:
mozda bi neko kafu?
možda
ajd sad neko ko je tek došao