ma prva u selu
sad neko ko ne voli romantične balade
ma prva u selu
sad neko ko ne voli romantične balade
Pa sad
Neko raspevan![]()
jesam
neko gladan
kojica![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
samo što nije
ajd sad neko ko neje u krizi
Nesam.
Kojica?
samo što nije
sarmica
Stala u red.
Kojica?
cruzica
a moze neka pesmica? :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a što ne bi moglo
a sad marko![]()
na m je
Cruz sada
omnia praeclara rara
sad marko
Aha
Kojica![]()
aj malo ja
ajd sad neko ko se nije namucio da udje na razbibrigu ko ja![]()
Pa to sam ja, imao sam poziv
A sada neko ko je kao i ja, došao preko veze![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
jok, ja ubola slucajno :cruz:
mogao bi neko da sipa po jedno da nazdravimo![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
:raz_131:
Sada moze ko `oce![]()
Kad porastem biću cakana
a moze i ko nece:raz_099:
Pa ja naravno, prvi do prvoga
A nakon nas nije ni bitno![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
![]()
Aj sad ponovo Rodjo![]()
Kad porastem biću cakana